Arla Foods
Kerry Ingredients
Jernved Mejeri
Ugens topnyhed
Skolebørn skal spise med kniv og gaffel
Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.
Skolebørn skal spise med kniv og gaffelUdvalgte nyheder
Skolebørn skal spise med kniv og gaffel
Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.
Skolebørn skal spise med kniv og gaffelDer er varmet op til en forrygende koldskålssommer
Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.
Der er varmet op til en forrygende koldskålssommerFremgang og forsigtig optimisme
Genåbningen af Danmark efter coronakrisen har øget mejeriernes salg til foodservice. Men der er fortsat et stykke vej til 'normale tilstande’, lyder det fra Naturmælk, Arla og Thise.
Fremgang og forsigtig optimismeDanmark leverer ost til det meste af verden
Sidste år slog danske mejerier alle rekorder med en samlet osteeksport på 390 mio. kg., viser en aktuel udgave af den årlige ’Mejeristatistik’.
Danmark leverer ost til det meste af verdenAgro Food Park
Agro Food Park 15, 8200 Aarhus
Højre | Venstre | Midt i mellem | Lidt til højre | Lidt til venstre | Center |
I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. |
Koral Kondi. |
Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. |
I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. |
I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. |
Mejeriforskningsnyt
Her på siden kan du læse om nyt fra mejeriforskningsverden, og om de resultater og publikationer, der kommer ud af projekterne under Mejeribrugets ForskningsFond.
MejeriforskningsnytMejeriforskningsnyt
Her på siden kan du læse om nyt fra mejeriforskningsverden, og om de resultater og publikationer, der kommer ud af projekterne under Mejeribrugets ForskningsFond.
MejeriforskningsnytMejeriforskningsnyt
Her på siden kan du læse om nyt fra mejeriforskningsverden, og om de resultater og publikationer, der kommer ud af projekterne under Mejeribrugets ForskningsFond.
MejeriforskningsnytHeading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
Heading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
Heading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
Heading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
her er nogle medarbejdere
Anja Rasmussen
Senior Marketing Manager, Mejeriforeningen
Mobil: 20650681
E-mail: akr@mejeri.dk
Charlotte Ruby
Seniorkonsulent, Fødevarelovgivning, Landbrug & Fødevarer/Skejby
Mobil: 91176778
E-mail: chru@lf.dk
Christian Bruun Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning, Landbrug & Fødevarer/Skejby
News List
Mere dyrevelfærd i køledisken
Med det nye hjertemærke på mælk og andre fødevarer er det blevet nemmere at købe produkter med sikkerhed for god dyrevelfærd, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Organisationen står bag en kampagne, som skal øge forbrugernes viden om mærket.
Mere dyrevelfærd i kølediskenSkolebørn skal spise med kniv og gaffel
Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.
Skolebørn skal spise med kniv og gaffelDer er varmet op til en forrygende koldskålssommer
Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.
Der er varmet op til en forrygende koldskålssommerØ-mærkede oste vinder frem
De danske forbrugere putter stadig flere økologiske mejeriprodukter i indkøbsvognen – især salget af ost og syrnede produkter går frem.
Ø-mærkede oste vinder fremMejerimesterskaberne bliver afgjort foran publikum
Når dette års International Food Contest finder sted i Herning, får gæsterne mulighed for at opleve afgørelsen i mejeridysten helt tæt på: Bedømmelsen af finaleprodukterne bliver som noget nyt flyttet ind i selve udstillingshallen. ”Det glæder vi os til at afprøve. Vi er ret sikre på, at det kan være med til at skabe noget stemning, at alle interesserede kan følge fagdommernes arbejde i timerne op til afsløringen af årets vindere,” lyder der fra projektleder for IFC Lars Johannes Nielsen.
Mejerimesterskaberne bliver afgjort foran publikumSejltur, bistader og stangtennis – midler fra Skolemælkslegatet gør drømme til virkelighed
Små og store børn på 38 skoler rundt om i landet kan glæde sig til komme på sejltur, få mulighed for at arbejde med honningproduktion, spille stangtennis og en masse andre aktiviteter, der kan styrke deres sammenhold og give skoledagen et løft.
Sejltur, bistader og stangtennis – midler fra Skolemælkslegatet gør drømme til virkelighedStor tilfredshed med ny praktikordning
Første hold bachelor-studerende Fødevarer og Ernæring, KU, har nu været igennem ny praktikordning, og meldingerne er positive.
Stor tilfredshed med ny praktikordningOst fylder stadigt mere i den danske fødevareeksport
Den samlede danske fødevareeksport udgjorde i i 2024 150,8 mia. kroner. Heraf tegner mejeriprodukter fra danske mejerier sig for 28 mia. kroner. Det viser mejeristatistikken for 2024, som netop er udkommet.
Ost fylder stadigt mere i den danske fødevareeksportMejeriforeningen på Folkemødet 2025 Fokus på mad og sundhed
Skolemad, mad til ældre under indlæggelse og fokus på madens næringsstoffer, det satte Mejeriforeningen til debat blandt meningsdannere og eksperter på Folkemødet i år.
Mejeriforeningen på Folkemødet 2025 Fokus på mad og sundhedNu er der åbent for indstillinger til Årets ret med ost
I november kåres Årets ret med ost, og nu og frem til 19. september er der åbent for indstilling af kandidater.
Nu er der åbent for indstillinger til Årets ret med ostTilmeld nyhedsbrev
Can't we just push the meeting to next week? We forgot to mention the new Style Guide you have to use. We need it today. Why can't we get an extra round of revisions? No, I don't want you to… work for
Besøg mediebiblioteket
Can't we just push the meeting to next week? We forgot to mention the new Style Guide you have to use. We need it today. Why can't we get an extra round of revisions? No, I don't want you to… work for
News List
Mejerimesterskaberne bliver afgjort foran publikum
Når dette års International Food Contest finder sted i Herning, får gæsterne mulighed for at opleve afgørelsen i mejeridysten helt tæt på: Bedømmelsen af finaleprodukterne bliver som noget nyt flyttet ind i selve udstillingshallen. ”Det glæder vi os til at afprøve. Vi er ret sikre på, at det kan være med til at skabe noget stemning, at alle interesserede kan følge fagdommernes arbejde i timerne op til afsløringen af årets vindere,” lyder der fra projektleder for IFC Lars Johannes Nielsen.
Mejerimesterskaberne bliver afgjort foran publikumSejltur, bistader og stangtennis – midler fra Skolemælkslegatet gør drømme til virkelighed
Små og store børn på 38 skoler rundt om i landet kan glæde sig til komme på sejltur, få mulighed for at arbejde med honningproduktion, spille stangtennis og en masse andre aktiviteter, der kan styrke deres sammenhold og give skoledagen et løft.
Sejltur, bistader og stangtennis – midler fra Skolemælkslegatet gør drømme til virkelighed