Arla Foods
Kerry Ingredients
Jernved Mejeri
Ugens topnyhed
Skolebørn skal spise med kniv og gaffel
Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.
Skolebørn skal spise med kniv og gaffelUdvalgte nyheder
Skolebørn skal spise med kniv og gaffel
Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.
Skolebørn skal spise med kniv og gaffelDer er varmet op til en forrygende koldskålssommer
Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.
Der er varmet op til en forrygende koldskålssommerFremgang og forsigtig optimisme
Genåbningen af Danmark efter coronakrisen har øget mejeriernes salg til foodservice. Men der er fortsat et stykke vej til 'normale tilstande’, lyder det fra Naturmælk, Arla og Thise.
Fremgang og forsigtig optimismeDanmark leverer ost til det meste af verden
Sidste år slog danske mejerier alle rekorder med en samlet osteeksport på 390 mio. kg., viser en aktuel udgave af den årlige ’Mejeristatistik’.
Danmark leverer ost til det meste af verdenAgro Food Park
Agro Food Park 15, 8200 Aarhus
Højre | Venstre | Midt i mellem | Lidt til højre | Lidt til venstre | Center |
I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. |
Koral Kondi. |
Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. |
I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. |
I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | I 1971 introducerede Faxe Bryggeri produktet Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. | Koral Kondi. |
Mejeriforskningsnyt
Her på siden kan du læse om nyt fra mejeriforskningsverden, og om de resultater og publikationer, der kommer ud af projekterne under Mejeribrugets ForskningsFond.
MejeriforskningsnytMejeriforskningsnyt
Her på siden kan du læse om nyt fra mejeriforskningsverden, og om de resultater og publikationer, der kommer ud af projekterne under Mejeribrugets ForskningsFond.
MejeriforskningsnytMejeriforskningsnyt
Her på siden kan du læse om nyt fra mejeriforskningsverden, og om de resultater og publikationer, der kommer ud af projekterne under Mejeribrugets ForskningsFond.
MejeriforskningsnytHeading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
Heading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
Heading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
Heading 2
Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.
her er nogle medarbejdere
Anja Rasmussen
Senior Marketing Manager, Mejeriforeningen
Mobil: 20650681
E-mail: akr@mejeri.dk
Charlotte Ruby
Seniorkonsulent, Fødevarelovgivning, Landbrug & Fødevarer/Skejby
Mobil: 91176778
E-mail: chru@lf.dk
Christian Bruun Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning, Landbrug & Fødevarer/Skejby
News List
Mere dyrevelfærd i køledisken
Med det nye hjertemærke på mælk og andre fødevarer er det blevet nemmere at købe produkter med sikkerhed for god dyrevelfærd, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Organisationen står bag en kampagne, som skal øge forbrugernes viden om mærket.
Mere dyrevelfærd i kølediskenSkolebørn skal spise med kniv og gaffel
Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.
Skolebørn skal spise med kniv og gaffelDer er varmet op til en forrygende koldskålssommer
Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.
Der er varmet op til en forrygende koldskålssommerØ-mærkede oste vinder frem
De danske forbrugere putter stadig flere økologiske mejeriprodukter i indkøbsvognen – især salget af ost og syrnede produkter går frem.
Ø-mærkede oste vinder fremVi glæder os til at få gæster i stalden
30 mælkeproducenter landet over inviterer indenfor, når ’Åbent Landbrug’ løber at stablen søndag den 21. september. Blandt dem er Mammen-leverandør Sanne og Kjeld Sørensen samt Arla-leverandør Line Vanggaard Pedersen. ”Vi glæder os. Det plejer at være mega-hyggeligt at få gæster på den måde,” lyder det fra Line Vanggaard Pedersen.
Vi glæder os til at få gæster i staldenDR sætter fokus på mad og måltider
DR sætter de kommende uger fokus på mad, og det er starten på et treårigt partnerskab om mad og madkultur, som hedder ’Smag dig frem – gør Danmark grønnere’.
DR sætter fokus på mad og måltiderMejeriprodukter til alle sanser på Food Festival
Der er mejeri til både øjne, ører og smagsløg på Danmarks største fødevarefestival i weekenden den 5.-7. september: Gourmetoste, yoghurt og andre mejeriprodukter så langt øjet rækker, side om side med faglige indlæg, samtaler og debat.
Mejeriprodukter til alle sanser på Food FestivalFremgang for Arla i 1. halvår
Vi spiser flere økologiske mejeriprodukter i kantinen og på restaurant
Nye tal fra Danmarks Statistik viser vækst, både i værdi og mængder, for salget af økologiske mejeriprodukter. Især oste rykker, måske påvirket af den store interesse for Bolle Med Ost
Vi spiser flere økologiske mejeriprodukter i kantinen og på restaurantMejerimesterskaberne bliver afgjort foran publikum
Når dette års International Food Contest finder sted i Herning, får gæsterne mulighed for at opleve afgørelsen i mejeridysten helt tæt på: Bedømmelsen af finaleprodukterne bliver som noget nyt flyttet ind i selve udstillingshallen.
Mejerimesterskaberne bliver afgjort foran publikumTilmeld nyhedsbrev
Can't we just push the meeting to next week? We forgot to mention the new Style Guide you have to use. We need it today. Why can't we get an extra round of revisions? No, I don't want you to… work for
Besøg mediebiblioteket
Can't we just push the meeting to next week? We forgot to mention the new Style Guide you have to use. We need it today. Why can't we get an extra round of revisions? No, I don't want you to… work for
News List
Vi glæder os til at få gæster i stalden
30 mælkeproducenter landet over inviterer indenfor, når ’Åbent Landbrug’ løber at stablen søndag den 21. september. Blandt dem er Mammen-leverandør Sanne og Kjeld Sørensen samt Arla-leverandør Line Vanggaard Pedersen. ”Vi glæder os. Det plejer at være mega-hyggeligt at få gæster på den måde,” lyder det fra Line Vanggaard Pedersen.
Vi glæder os til at få gæster i staldenDR sætter fokus på mad og måltider
DR sætter de kommende uger fokus på mad, og det er starten på et treårigt partnerskab om mad og madkultur, som hedder ’Smag dig frem – gør Danmark grønnere’.
DR sætter fokus på mad og måltider