Igangværende projekter

De igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond er en vigtig kilde til ny viden.

Det er muligt at læse mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond.
De igangværende projekter er ordnet i en af følgende grupper:

– Sundhed & ernæring
– Fødevaresikkerhed 
– Teknologi

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger om specifikke projekter.

Projektgrupper

 

Shutterstock 1291011886 u.t.

Sundhed & Ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost.

For mere information om igangværende projekter, se her: 

Sundhed & ernæring

Forsøgsmejeri 1720 u.t.

Fødevaresikkerhed

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed samt udvikle fremtidens analyser, målemetoder og prædiktionsværktøjer.

For at læse mere om de igangværende projekter, se her:

Fødevaresikkerhed 

Forsøgsmejeri 1971

Teknologi

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknologiske processer, produktdesign og brug af bioteknologi til at skræddersy fremtidens produkter.

For at læse mere om de igangværende projekter, se her:

teknologi

Grith Mælk 1

Grith Mortensen

Chefkonsulent, Branchesekretariat mejeri, Landbrug & Fødevarer/Skejby

Mobil: 40964114

E-mail: gmo@lf.dk

Morten Rosenbak Groth Web

Morten Rosenbak Groth

Koordinator, Mejeriforeningen / International Food Contest

Mobil: 31232456

E-mail: mrg@mejeri.dk