Sundhed & Ernæring
Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost.
Aktuelle projekter
Effekt af UHT og opbevaring på den biologiske kvalitet af flydende modermælkserstatninger
Læs mere om projektet her.
Effekt af UHT og opbevaring på den biologiske kvalitet af flydende modermælkserstatningerMåltidskassestudiet - Reduktion af kulhydrat i diabeteskosten
Læs mere om projektet her.
Måltidskassestudiet - Reduktion af kulhydrat i diabeteskostenImprovit2 – Indtagelsen af mælk, graviditetsudkomme og vitamin B12
Læs mere om projektet her.
Improvit2 – Indtagelsen af mælk, graviditetsudkomme og vitamin B12Ny-start – Morgenmad til unge piger – strategi mod overvægt og forbedring af tarmens mikroflora
Læs mere om projektet her.
Ny-start – Morgenmad til unge piger – strategi mod overvægt og forbedring af tarmens mikrofloraErnæringsmæssige effekter ved mælkefedt i mælkeerstatninger
Læs mere om projektet her.
Ernæringsmæssige effekter ved mælkefedt i mælkeerstatningerMÆSTRA - Øget optag af mælkecalcium ved strategisk fødevaredesign
Læs mere om projektet her.
MÆSTRA - Øget optag af mælkecalcium ved strategisk fødevaredesignRBDairy - Helhedsvurdering af sundhedseffekterne af mejeriprodukter i danskernes kost
Læs mere om projektet her.
RBDairy - Helhedsvurdering af sundhedseffekterne af mejeriprodukter i danskernes kostGrith Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer, Landbrug & Fødevarer/Skejby