2020-2025
På denne side kan der læses om de projekter, der er afsluttet i 2020-2025.
Super Calcium. Mineraler fra valle til målrettet ernæring
Læs mere om projektet her.
Super Calcium. Mineraler fra valle til målrettet ernæringBETAFRAG - Nye og innovative ingredienser indeholdende beta-kaseinfragmenter
Læs mere om projektet her.
BETAFRAG - Nye og innovative ingredienser indeholdende beta-kaseinfragmenterPlasminfrit mejeri: Teknologi til fjernelse af plasminaktivitet fra mejeriprodukter
Læs mere om projektet er her.
Plasminfrit mejeri: Teknologi til fjernelse af plasminaktivitet fra mejeriprodukterBESPOKE: Langtids-stabile, syrnede mejeriprodukter ved brug af funktionelle, mejeri-baserede ingredienser
Læs mere om projektet her.
BESPOKE: Langtids-stabile, syrnede mejeriprodukter ved brug af funktionelle, mejeri-baserede ingredienserBig Cheese Data: Fuldautomatisk on-line 3D NIRS målinger, modellering og styring af kvaliteten i osteproduktionen
METACHEESE: Fra ostmikrobiom til robuste osteprocesser
Læs mere om projektet her.
METACHEESE: Fra ostmikrobiom til robuste osteprocesserPHLIP: Nye fosfolipidholdige fraktioner i mælk
Læs mere om projektet her.
PHLIP: Nye fosfolipidholdige fraktioner i mælkEffektiv tørring og rekonstituering af yoghurtpulver
Læs mere om projektet her.
Effektiv tørring og rekonstituering af yoghurtpulverOptimering af smagsdannelse i hårde oste
Læs mere om projektet her.
Optimering af smagsdannelse i hårde osteFILTRATE – Forståelsen af centrale processeringsparametre for at designe nye, forbedrede funktionelle mælkeproteinkoncentrater
MilkStreamValue – Forbindelser med lav molekylvægt i mælke- og mejeriprodukter
Læs mere om projektet her.
MilkStreamValue – Forbindelser med lav molekylvægt i mælke- og mejeriprodukterPROCALCIUM – Calcium dynamics during manufacturing of cheese
Læs mere om projektet her.
PROCALCIUM – Calcium dynamics during manufacturing of cheeseGELCOOK – The mechanism behind formation of cookable milk gels
Læs mere om projektet her.
GELCOOK – The mechanism behind formation of cookable milk gelsClimateMilk – Effect of feed additives on milk quality and functionality
Læs mere om projektet her.
ClimateMilk – Effect of feed additives on milk quality and functionalityPROFLEX – Mastering structure design in model foods containing dairy proteins for flexitarian diets
Læs mere om projektet her.
PROFLEX – Mastering structure design in model foods containing dairy proteins for flexitarian dietsRelateret indhold
For mere information om igangværende projekter samt nyheder inden for mejeriforskning, henvises der til følgende sider.
Igangværende projekter
Læs mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond.
Mejeriforskningsnyt
Læs mere om de projekter og nyheder, der er fra mejeriforskningsverden, samt resultater og publikationer fra projekter under Mejeribrugets ForskningsFond.