Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af bæredygtige mejeriteknologiske processer, herunder nye fremstillingsmetoder og teknologier til produktion af mejeriprodukter og ingredienser samt forskning der undersøger hvordan bakterier, gær, skimmelsvampe og enzymer kan bruges til at fremstille differentierede mejeriprodukter og styre kvalitet og holdbarhed samt skabe smagsoplevelser for forbrugere og kunder.

2019

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2019.

2018

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2018.

2017

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2017.

2016

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2016.

2015

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2015.

2014

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2014.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2008.

2007

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2007.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2005.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2001.

2000

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2000.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1999.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1995.

Fyrtårnet ragede op over rivalerne

Restauranten Studio brugte Fyrtårnsost fra Thise Mejeri i den ret, der sejrede i ’Danmarks bedste osteret 2020’.

Læs mere

Landmænd og gæster i tæt dialog

400 familier tog på landet og fik en personlig rundvisning på en gård, da der søndag blev holdt Åbent Landbrug i en anderledes udgave.

Læs mere

Topkokke dyster på osteretter

Danske oste er i centrum, når ni af landets dygtigste kokke konkurrerer om at lave ’Danmarks bedste osteret 2020’.

Læs mere