Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af bæredygtige mejeriteknologiske processer, herunder nye fremstillingsmetoder og teknologier til produktion af mejeriprodukter og ingredienser samt forskning der undersøger hvordan bakterier, gær, skimmelsvampe og enzymer kan bruges til at fremstille differentierede mejeriprodukter og styre kvalitet og holdbarhed samt skabe smagsoplevelser for forbrugere og kunder.

2019

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2019.

2018

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2018.

2017

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2017.

2016

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2016.

2015

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2015.

2014

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2014.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2009.

2008

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2008.

2007

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2007.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2005.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2001.

2000

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2000.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1999.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1995.

Mærkevarer gav fremgang i Arlas omsætning

Lurpak, Arla-brandet og Puck var med til at øge Arla Foods’ omsætning i 2019, som landede på EUR 10,5 mia.

Læs mere

Veganske produkter ragede op på øko-messe

Bæredygtig emballage og veganske efterligninger af mejeriprodukter var de to dominerende trends på årets Biofach i Tyskland, fortæller chefkonsulent Ejvind Pedersen, L&F. Eneste danske mejeri på den internationale økologimesse var Thise Mejeri, som promoverede tre nye grubeoste for sine faste eksportkunder.

Læs mere

’Frisk, dansk mælk smager bare bedre’

Postevand, rugbrød og mælk er de tre ting, danskerne savner mest, når de tager på ferie i udlandet. En madhistoriker forklarer, hvorfor det særligt er mælk og rugbrød, vi har svært ved at undvære.

Læs mere