Kvalitet og sikkerhed
Sådan sikres mælkens høje kvalitet. Om pasteurisering, homogenisering, antibiotika, hormoner, tilsætningsstoffer, emballage og kvalitet.
HOMOGENISERING AF MÆLK
En stor del af den mælk, der sælges i Danmark er homogeniseret. Men hvad er homogenisering egentlig for noget? Her finder du spørgsmål og svar om homogenisering af mælk.
MÆLKENS KVALITET OG SIKKERHED
For at mælken altid skal have sin friske og lækre smag, er der en række foranstaltninger, der sikrer at al mælk leveres med så høj kvalitet som overhovedet muligt. Her finder du spørgsmål og svar om mælkens kvalitet og sikkerhed.
GENMODIFICERING AF MÆLK
Genmodificering, også kendt som GM og genmodificerede organismer, kendt som GMO, er omdiskuterede emner både i Danmark og i udlandet. Men hvad er genmodificering egentlig? Her finder du spørgsmål og svar om GM og GMO.
Christian Bruun Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning, Landbrug & Fødevarer/Skejby
Charlotte Ruby
Seniorkonsulent, Fødevarelovgivning, Landbrug & Fødevarer/Skejby
Mobil: 91176778
E-mail: chru@lf.dk