Nyt årsmagasin klar

Dansk mejeriforskning i international top, grønne retter med ost og mejerier, der går plantevejen. Ny udgave af Mejeriforeningens årsmagasin samler op og sætter perspektiv på aktuelle tendenser i mejeribruget. Læs magasinet her.

Den nye udgave af 'mejeriåret' sætter blandt andet fokus på dansk mejeriforskning.
Den nye udgave af 'mejeriåret' sætter blandt andet fokus på dansk mejeriforskning.

Et hurtigt overblik over de vigtigste begivenheder i mejeribranchen i det forgangne år plus en række artikler, der går i dybden med aktuelle tendenser og aktiviteter i sektoren. Det er kort fortalt opskriften på magasinet ’mejeriåret’, som de seneste tre år er blevet udgivet i forbindelse med Mejeriforeningens generalforsamling i slutningen af maj.

Sådan er det også i år, hvor mejeriåret 2019-2020 over 32 sider serverer artikler om alt fra danske BGB-oste og banebrydende mejeriforskning til mejeribranchens klimakampagne og moderne osteretter. Blandt meget andet.

Læs magasinet her:
Download mejeriåret 2019-2020 (PDF)

Mere dyrevelfærd i køledisken

Med det nye hjertemærke på mælk og andre fødevarer er det blevet nemmere at købe produkter med sikkerhed for god dyrevelfærd, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Organisationen står bag en kampagne, som skal øge forbrugernes viden om mærket.

Læs mere

Skolebørn skal spise med kniv og gaffel

Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.

Læs mere

Der er varmet op til en forrygende koldskålssommer

Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.

Læs mere