Nyt årsmagasin klar

Dansk mejeriforskning i international top, grønne retter med ost og mejerier, der går plantevejen. Ny udgave af Mejeriforeningens årsmagasin samler op og sætter perspektiv på aktuelle tendenser i mejeribruget. Læs magasinet her.

Den nye udgave af 'mejeriåret' sætter blandt andet fokus på dansk mejeriforskning.
Den nye udgave af 'mejeriåret' sætter blandt andet fokus på dansk mejeriforskning.

Et hurtigt overblik over de vigtigste begivenheder i mejeribranchen i det forgangne år plus en række artikler, der går i dybden med aktuelle tendenser og aktiviteter i sektoren. Det er kort fortalt opskriften på magasinet ’mejeriåret’, som de seneste tre år er blevet udgivet i forbindelse med Mejeriforeningens generalforsamling i slutningen af maj.

Sådan er det også i år, hvor mejeriåret 2019-2020 over 32 sider serverer artikler om alt fra danske BGB-oste og banebrydende mejeriforskning til mejeribranchens klimakampagne og moderne osteretter. Blandt meget andet.

Læs magasinet her:
Download mejeriåret 2019-2020 (PDF)

Fyrtårnet ragede op over rivalerne

Restauranten Studio brugte Fyrtårnsost fra Thise Mejeri i den ret, der sejrede i ’Danmarks bedste osteret 2020’.

Læs mere

Landmænd og gæster i tæt dialog

400 familier tog på landet og fik en personlig rundvisning på en gård, da der søndag blev holdt Åbent Landbrug i en anderledes udgave.

Læs mere

Topkokke dyster på osteretter

Danske oste er i centrum, når ni af landets dygtigste kokke konkurrerer om at lave ’Danmarks bedste osteret 2020’.

Læs mere