Mælkens desserthelte tager internettet med storm

Marie Holm og Mejeriforeningen har sommeren over inspireret mere end 300.000 med dessertopskrifter på sociale medier under navnet ‘Mælkens desserthelte’.

Tilberedning
Smag
Aktiviteter
Mælk
I den første film besøger Marie Holm Naturmælk, hvor hun sammen med mejeriets salgs- og marketingchef Nelly Frees Riggelsen laver koldskål.
I den første film besøger Marie Holm Naturmælk, hvor hun sammen med mejeriets salgs- og marketingchef Nelly Frees Riggelsen laver koldskål.

I løbet af sommeren har dessertglade danskere haft mulighed for tage med Danmarks ukronede buddingdronning, Marie Holm, på jagt efter gode desserter, med mejeriprodukter som omdrejningspunkt.

I fire videoer tager Marie Holm rundt i det danske land og kreerer desserter, der får tænderne til at løbe i vand. Videoerne er tilgængelige på Mælk er for Livets Facebook- og Instagramprofiler og opskrifterne, kan du finde på Mælken.dk

Og budskabet er nået godt ud i landet. Mere end 300.000 danskere har set videoerne fra ‘Mælkens desserthelte’, der byder på klassisk koldskål med et twist, saltkaramelbudding, Mors dessert a la jordbærgrød og is samt en arabisk mælkecremesdessert kaldet Muhallebi. Det glæder marketingschef i Mejeriforeningen Lars Witt Jensen:

"Det er skønt, at Mælkens desserthelte er blevet taget så godt imod. Det viser, at der er en stor interesse for vores produkter og at danskerne gerne vil inspireres til at bruge dem på nye, anderledes måder," siger han.

Nye opskrifter på vej
Der er godt nyt til dem, der glædeligt har fulgt med i Marie Holms dessertrejse. I øjeblikket er fire nye videoer nemlig under optagelse. De nye videoer tager udgangspunkt i sæsonen og kan sammen med en kop varm te bringe hyggen indenfor på en ægte dansk gråvejrsdag fra sidst i november.

"De nye film sparker vinterhyggen i gang med bl.a. gammeldags æbleskiver og risalamande. Desserter der varmer både krop og sjæl," fortæller Lars Witt Jensen, der endnu ikke vil løfte sløret for, hvilke ‘Mælkehelte’ Marie Holm skal besøge i denne omgang.

Han kan dog fortælle, at en af de udvalgte desserthelte har helt styr på dansetrinene, mens nogle af de andre hjælpere kan være meget hyggelige men til tider lidt af en mundfuld at have med i et køkken.

Hold dig opdateret på facebooksiden 'Mælk er for livet' for nye videoer. 

Mærkevarer gav fremgang i Arlas omsætning

Lurpak, Arla-brandet og Puck var med til at øge Arla Foods’ omsætning i 2019, som landede på EUR 10,5 mia.

Læs mere

Veganske produkter ragede op på øko-messe

Bæredygtig emballage og veganske efterligninger af mejeriprodukter var de to dominerende trends på årets Biofach i Tyskland, fortæller chefkonsulent Ejvind Pedersen, L&F. Eneste danske mejeri på den internationale økologimesse var Thise Mejeri, som promoverede tre nye grubeoste for sine faste eksportkunder.

Læs mere

’Frisk, dansk mælk smager bare bedre’

Postevand, rugbrød og mælk er de tre ting, danskerne savner mest, når de tager på ferie i udlandet. En madhistoriker forklarer, hvorfor det særligt er mælk og rugbrød, vi har svært ved at undvære.

Læs mere