16. august 2018

Ny direktør ser masser af muligheder for Them Andelsmejeri

Kombinationen af høj mælkekvalitet, udvikling af nye produkter samt nye eksporttiltag danner tilsammen et stort potentiale for virksomheden, mener Torben Aarris.

Efter et par måneders ansættelse er Them Andelsmejeris nye adm. direktør, Torben Aarris, ikke i tvivl om de muligheder, der ligger i virksomheden fremadrettet.

”For hver dag der går, bliver jeg mere og mere bekræftet i, at der ligger et spændende potentiale i flere af de produkter, vi er i gang med at udvikle. Når jeg dertil lægger, at vi selvfølgelig vil fortsætte vores tætte og målrettede samarbejde med mejeriets andelshavere om en meget høj mælkekvalitet, ja så ser jeg store muligheder for, at vi kan tilbyde danskerne endnu mere af både de gode, traditionelle Danbo-oste og nye spændende specialoste – alt sammen baseret på en høj kvalitet af råvarer,” siger Torben Aarris og tilføjer:

”Vi vil selvfølgelig også se nærmere på hvilke potentialer, der ligger på eksportmarkederne. Det gælder både for vores nye tiltag indenfor økologisk mælkepulver til primært de asiatiske lande, og på længere sigt også vores oste på de nære eksportmarkeder – alt sammen noget vi kommer til at arbejde intensivt med i den kommende tid.”

Them Andelsmejeri producerer en bred vifte af økologiske og konventionelle oste, herunder mærker som ’Fætter Kras’ og ’Them Krystal'.

Mejeribranchen har været en rød tråd

Torben Aarris har tidligere beskæftiget sig med både drift, produktion, salg og økonomisk styring i flere internationale koncerner. Mejeribranchen har dog været en rød tråd gennem Torben Aarris’ karriere, idet han næsten altid har været ansat i virksomheder, som leverer til mejeriindustrien i hele Europa. Senest har han således været nordisk direktør hos britiske RPC, der er nordens største leverandør af fødevare- og mejeriemballager.

Den baggrund ser Them Mejeris bestyrelsesformand, Gert Glob Lassen, som en fordel.

”Vi har i forvejen et velfungerende osteri og dygtige medarbejdere, og vi kan drage nytte af at få nye øjne på tingene, siger Gert Glob Lassen, der til daglig er økologisk landmand.

Torben Aarris overtog pr. 1. juni posten efter Alette Algreen-Ussing, som overgår til en nyoprettet funktion i eksportselskabet Dairy 1888. Selskabet, der er et eksportselskab under Them Andelsmejeri, beskæftiger sig med eksport af mejeriprodukter til Asien.

Vil du vide mere?