English
Medlemsside
Klimatjek
English
Medlemsside
Klimatjek
Søg
Søg
Vi fandt ingen resultater
Vis alle {{count}} resultater
Forside
Nyheder
Mejeribranchen
Mejeribranchen i tal
Bag om prisen på mælk
Indvejning af mælk
Mejeristatistik
Nøgletal 2023
Om mejeribranchen
Mejeriforeningen
Mejerier i Danmark
Dansk Mælk-mærket
Mejerishoppen
Skolemælk
Skolemælk er meget mere end en kvart liter til madpakken
Spørgsmål og svar om skolemælk
INTERNATIONAL FOOD CONTEST
Produktion
Fra ko til karton
På gården
På mejeriet - sådan laves ost, yoghurt, smør m.m.
Sådan fremstilles drikkemælk
Sådan fremstilles ost
Sådan fremstilles smør, blandingsprodukter og kærnemælk
Sådan fremstilles syrnede produkter
Økologi
Økologisk mælkeudvikling og produktion
Hvad er økologisk landbrug?
Salg af økologiske mejerivarer i Danmark
Eksport af økologiske mejerivarer
Kvalitet og sikkerhed
Pasteurisering af mælk
Homogenisering af mælk
Mælkens kvalitet og sikkerhed
Genmodificering af mælk
Sundhed
Kostanbefalinger
De officielle kostråd
Aldersspecifik ernæring
Sportsernæring
Vegetarkost
Plantebaserede drikke
De officielle Kostråd justeret sommeren 2024
Mælkens næringsstoffer
Protein
Kulhydrat
Fedt
Vitaminer og mineraler
Mælkens betydning for
Din sundhed
Laktoseintolerance
Mælkeallergi
Immunforsvaret
Kropsvægten
Musklerne
Huden
Knoglerne
Hjertesundheden
Type 2-diabetes
Kræft
Arbejdet med bæredygtighed
Muligheder for at reducere mælkens klimaaftryk
Materialer
Danskernes holdning til bæredygtighed 2020
Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed 2020
Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed 2018
Publikation om mejerisektoren og bæredygtighed 2019
Publikation om mejerisektoren og bæredygtighed 2021
Europæernes holdning til bæredygtighed 2022
På gården
Der skal skrues på alle håndtag for at nå klimamålet
Ned med emissionerne
”At vide, at vi passer på noget vigtigt, har stor værdi for os”
Græs gør noget for mælken
Græsmælk har flere fordele
Et skridt på vejen
God farm management har betydning for klimabelastningen
Tilsætning til køers foder kan booste klimaindsatsen
Klimatjek mindsker gårdens CO2-aftryk
Fokus på biodiversitet
Naturtjek styrker biodiversiteten omkring gården
På mejeriet
Rødkærsbro Mejeri opvarmer byens huse
Arla skaber mere værdi med ostevalle
Them Mejeri dræner valle for vand og mindsker klimaaftryk
Them genindvinder spildt varme fra osteproduktionen
Them Andelsmejeri skifter til Cradle to Cradle certificeret emballage
Forbrugsmønstre & kost
Mejeriprodukternes rolle
Bæredygtig kost handler om mere end klima og CO2-aftryk
Spis sundt og spis mindre
Vores indkøb påvirkes af flere faktorer
Nuancerne i definitionen af bæredygtige fødevarer
Kunsten at balancere kosten
Australsk studie har set på kostvaner og CO2
De nye kostråd - godt for sundhed og klima
De unge vil gerne de nye kostråd men møder flere barrierer
Når klimaet kommer ind i kosten
Netto vil rykke forbrugerne med klimamærkning
Smagen som drivkraft
Det globale perspektiv
FN: Mejerisektoren spiller en rolle for en bæredygtig udvikling af kloden
Sådan støtter Mejerisektoren FN’s verdensmål
”Vi skal finde løsninger, som reducerer udledninger globalt ”
Mejerisektoren gør en forskel
Hvad ville der ske, hvis vi afskaffede alle husdyr?
Levende landdistrikter
Udvikling i landdistrikterne og mejeribrugets rolle
Them Andelsmejeri vægter kvalitet og lokal forankring
Når affald bliver til grønt guld
En ung mælkeproducent tager bæredygtighedsstafetten videre
Fremtidens bæredygtige landmænd
Mejeribrugets klimaindsats på gårdene
Madaffald og madspild
Kan man fodre sig til et mindre klimaaftryk?
Hvad er Bovaer?
Dyrevelfærd
Dyrevelfærd i løsdriftsstalde
Er der hormoner i mælken?
Køer på græs eller i en stald – hvad er bedst for malkekoen?
Inseminering af køer
Kvalitetssikring af dyrevelfærd for malkekvæg
Transport af kvæg - går det ud over dyrenes velfærd?
Smag & madkultur
Smagsoplevelser og events
12 nuancer af smør
Ostelaboratorium - en oplevelse for alle sanser
Mælkesmagning for viderekomne
Studerende får et skud ostekultur
Gourmetprisen 2022
Mælk
Yoghurt
Ost
Fast modnet
Danbo ekstra lagret
Danske BGB-oste
Esrom
Danbo med kommen
Hvidskimmel
Havarti
Danbo
Rygeost
Blåskimmel/Danablu
Umami
Smør
Guides og opskrifter
Smagen af ost - en guide
Desserter giver livsglæde
Sådan skal du opbevare ost
Kan du tale ost?
Ostekultur 10
Forskning og uddannelse
Forskning
Om Mejeribrugets ForskningsFond
Hvad er Mejeribrugets ForskningsFond
Projekternes liv
Strategi for Mejeribrugets ForskningsFond
Mejeriforskningsnyt
Arkiv
Interessetilkendegivelse
Igangværende projekter
Sundhed & Ernæring
Fødevaresikkerhed
Teknologi
Afsluttede projekter
Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere
Fødevaresikkerhed
Sundhed & Ernæring
Teknologi
Råvarer & kvalitet
MFF slutrapporter
Teknologi /Technology
Fødevaresikkerhed/Food safety
Sundhed & Ernæring/Health & Nutrition
Råvarekvalitet/Quality of raw material
Fødevarehjælp/Food aid
Kontakt
Uddannelse
Mejeriingeninøruddannelsen
Mejeriingeniøruddannelsen
Industrigruppen
Erhvervsfaglige mejeriuddannelser
Kontakt
Om os
EU-medfinansierede programmer
Kontakt
Nyhedsbrev fra mejeri.dk
Søg
Mediebibliotek
Debatindlæg
Mejeri driver økologi og spiller en væsentlig rolle for regeringens øko-ambition
Danskerne mangler viden om mejeriprodukters næringsværdi og rolle i en grønnere kost
At græsse ligger dybt i køer, og de har sandelig ikke mistet evnen
Sundhed og næring fylder for danskerne, når de handler ind -men flere og flere drikker søde drikke til aftensmaden
Fem gode grunde til gratis skolemad
Hvis lækage sender køer, mælk og mejerier ud af landet, kommer de så igen?
Klimamærkning skal informere om næringsstoffer
Kommentar til Aftale om et grønt Danmark
Dansk fødevareeksport - et dyrt sted at spare
Ernæringschef maner til ro
Medlemsside
English
Forside
Søg
Søg
Søg