Smagsoplevelser og events
Ostelaboratorium med bud på helt nye smagsoplevelser, masterclasses for madprofessionelle i smørrets mange nuancer og blindsmagning af 21 forskellige slags drikkemælk.
12 nuancer af smør
Madskribenter, faglærere og bloggere lærte at smage forskel på smør til Mejeriforeningens gastronomiske workshops.
Studerende får et skud ostekultur
Kendskabet til den danske ostekultur skal øges blandt landets gastronomistuderende. Mejeriforeningens kampagne Ost & ko er på Tour de Erhvervsskole med taskerne fulde af ost og gode historier.
Mælkesmagning for viderekomne
Blindsmagning af mælk fik madentusiasters øjne op for smagsnuancerne i de mange forskellige mælketyper, hvor blandt andet koens foder, ko-racen og forarbejdningen af mælken spiller en rolle.
Ostelaboratorium var en oplevelse for alle sanser
Deltagerne var på en sanselig rejse i ostens mange muligheder, da Mejeriforeningen bød indenfor i et eksperimenterende osteunivers.