05. april 2019

Pris til Thise for bæredygtighed

Thise er kåret som det mest bæredygtige varemærke indenfor føde- og drikkevarer.

Et bredt udsnit af danske forbrugere har kåret Thise Mejeri som det mest bæredygtige varemærke inden for føde- og drikkevarer i Danmark i 2019.

Det er analysevirksomheden ’SB INSIGHT’, der har fået 40.000 respondenter til at vurdere 900 varemærker fra de nordiske lande.

”På Thise Mejeri er vi både benovede og beærede over den store udmærkelse,” udtaler adm. direktør Poul Pedersen og fortsætter:

”For selv om man på mange områder kan sætte lighedstegn mellem økologi og bæredygtighed, så føler vi fortsat, at vi er langt fra målet om den fuldkomne bæredygtighed. Det mål når vi formentlig aldrig. Til gengæld arbejder vi dedikeret på at forbedre indsatsen i hele fødekæden fra jord til bord.”

Blandt de områder, mejeriet i øjeblikket arbejder med, nævner Poul Pedersen: at udvikle nye fødevarekoncepter bl.a. græsmælk, at reducere energi- og vandforbruget på mejeriet, at formulere nye standarder for klimahandlingsplanerne hos mejeriets andelshavere og at finde mere bæredygtige emballagetyper

”Ridderslaget fra de danske forbrugere glæder os meget, men det forpligter os mindst lige så meget. Vi vil derfor arbejde målrettet for at leve op til den tillid, som danske forbrugere har vist os med denne kåring,” slutter Poul Pedersen.

Vil du vide mere?