Nu er der åbent for indstillinger til Årets ret med ost
I november kåres Årets ret med ost, og nu og frem til 19. september er der åbent for indstilling af kandidater.
Kender du en restaurant, der for alvor mestrer smag, håndværk og råvareforståelse? Så er det nu, du kan indstille den til den prestigefyldte kokkekonkurrence Årets ret med ost 2025.
Konkurrencerne, der afvikles af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Mejeriforeningen, hylder det kulinariske håndværk og den gastronomiske innovation, der opstår, når én råvare får lov at spille hovedrollen.
I en tid, hvor dansk gastronomi brager frem på den internationale scene - senest ved den nordiske Michelin-uddeling 2025, hvor danske restauranter blev tildelt hele 52 stjerner, er interessen for lokale råvarer og kulinarisk kvalitet større end nogensinde før. Det mærkes også i konkurrencerne, hvor både bredden og det faglige niveau år for år når nye højder.
Indstil en kandidat – og vær med til at sætte smagen i fokus
Har du smagt en ret, hvor alt går op i en højere enhed, hvor ost er i centrum? Så er det nu, du kan være med til at hylde de dygtige kræfter i køkkenet.
Der er åbent for indstillinger og alle kan indstille en favorit til konkurrencerne via goderåvarer.dk - klik her for at komme til siden. Der er åbent for indstillinger frem til d. 19. september 2025.
Vinderne kåres i november 2025 ved et awardshow i København, hvor også Årets ret med Gris kåres.