Årets IFC udvides med kongres

International Food Contest finder i år sted den 13.-15. november, og som noget nyt afholdes to dages verdenskongres under udstillingen.

Branchen
Events
IFC er traditionelt det sted, hvor fagfolk inden for fødevarebranchen mødes og netværker, og hvor ideer til nye produkter og teknologi opstår.
IFC er traditionelt det sted, hvor fagfolk inden for fødevarebranchen mødes og netværker, og hvor ideer til nye produkter og teknologi opstår.

IFC World Congress er titlen på dette års nyhed i forbindelse med International Food Contest. Emnet for kongressen er proces- og spildevand fra fødevareindustrien, og eksperter fra flere forskellige lande vil komme med oplæg på forskellige områder inden for emnet.

”Med kongressen håber vi at kunne gøre det attraktivt for endnu flere fagfolk inden for fødevareindustrien af besøge IFC, og planen er, at kongressen fremover skal være et fast indslag under arrangementet,” siger Lars Johannes Nielsen, Head of IFC.

International Food Contest afvikles i år sammen med fagmessen for fødevareteknologi FoodTech fra den 13. til 15. november i MCH Messecenter Herning, og kongressen finder sted på udstillingens to sidste dage, den 14. og 15. november.

Tre konkurrencer
Derudover holder arrangørerne af IFC fast i opbygningen gennem de seneste år med tre overordnede konkurrencer:

International Dairy Contest, hvor alle typer mejeriprodukter fra flere lande bliver bedømt – sidste år blev ca. 1.200 mejeriprodukter bedømt af fagdommere.

Gourmetprisen, hvor bl.a. kokke sætter fokus på mejeriprodukters gastronomiske kvaliteter.

International Food Contest omfatter bedømmelse af fødevarer inden for følgende otte grupper: Kød og fjerkræ, fisk, vin, brød og kager, øl, frugt og grønt, kolonial samt honning.

En engelsksproget brochure om årets International Food Contest er i disse dage på vej ud til mejerierne.

Endnu en britisk mavepuster til mejerierne

Efter tirsdagens nej til May’s Brexit-aftale lever Danmarks 3,7 mia. kr. store mejerieksport til Storbritannien fortsat en usikker tilværelse.

Læs mere

Mejeriernes egne butikker giver uvurderlig forbrugerkontakt

22 af landets mejerier har deres egne udsalgssteder. Og det er et hit både hos kunderne og på mejerierne, som kan teste nye produkter henover disken. Nyeste skud på stammen er Mammen Mejeriernes ’Ost & Deli’, som fik en ’forrygende start’ i julemåneden.

Læs mere

Hold mælken og hovedet koldt

KRYSTALKUGLEN Frygt ikke for veganerbølgen, men kig selskaberne bag plantebaserede produkter i kortene og følg stoppet for aflivning af tyrekalve op med flere håndgribelige tiltag inden for dyrevelfærd og klima. Det er nogle af rådene til mejeribranchen fra to fremtidsforskere.

Læs mere