Projektledelse

Mejeribrugets ForskningsFond har udarbejdet en projektguide, som giver svar på, hvordan man bedst muligt kan køre MFF-støttede projekter.

Vejledningen er ment som en hjælp, når den projektansvarlige og projektdeltagerne er i tvivl om retningslinjerne, der som udgangspunkt også kan findes i samarbejdsaftalen for projektet. Bemærk at en opdateret projektguide er under udarbejdelse, idet udarbejdelsen af den nye strategi også har gjort det nødvendigt at kigge på "projekternes liv" - eller governance. Hovedlinjerne er beskrevet i den eksisterende guide, og man kan altid henvende sig til sekretariatet, hvis man er i tvivl.  

Projektguiden finder du her.

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer

3339 4665

4096 4114

Se profil

Mærkevarer gav fremgang i Arlas omsætning

Lurpak, Arla-brandet og Puck var med til at øge Arla Foods’ omsætning i 2019, som landede på EUR 10,5 mia.

Læs mere

Veganske produkter ragede op på øko-messe

Bæredygtig emballage og veganske efterligninger af mejeriprodukter var de to dominerende trends på årets Biofach i Tyskland, fortæller chefkonsulent Ejvind Pedersen, L&F. Eneste danske mejeri på den internationale økologimesse var Thise Mejeri, som promoverede tre nye grubeoste for sine faste eksportkunder.

Læs mere

’Frisk, dansk mælk smager bare bedre’

Postevand, rugbrød og mælk er de tre ting, danskerne savner mest, når de tager på ferie i udlandet. En madhistoriker forklarer, hvorfor det særligt er mælk og rugbrød, vi har svært ved at undvære.

Læs mere