Sundhed & ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost.

2019

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2019.

2018

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2018.

2017

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2017.

2016

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2016.

2015

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2015.

2014

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2014.

2013

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2013.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2009.

2007

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2007.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2006.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2001.

2000

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2000.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1999.

1998

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1998.

1996

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1996.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1995.

Mere dyrevelfærd i køledisken

Med det nye hjertemærke på mælk og andre fødevarer er det blevet nemmere at købe produkter med sikkerhed for god dyrevelfærd, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Organisationen står bag en kampagne, som skal øge forbrugernes viden om mærket.

Læs mere

Skolebørn skal spise med kniv og gaffel

Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.

Læs mere

Der er varmet op til en forrygende koldskålssommer

Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.

Læs mere