Forskning og uddannelse

Danmark er i dag førende inden for produktion af mejeriprodukter. Det skulle vi også helst være i fremtiden. Forskning og uddannelse er to væsentlige elementer, når det gælder om at sikre en fortsat succes for erhvervet. Herunder kan du klikke videre og læse om den forskning, som mejeriindustrien i fællesskab har sat i gang samt om uddannelsesmulighederne inden for mejerierhvervet og følgeindustrien.

Forskning

Mejerierne har siden 1990 investeret et trecifret millionbeløb i forskning på universiteterne via Mejeribrugets ForskningsFond. Læs mere om ...

Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det...

Første spadestik til nyt Arla Foods Ingredients innovationscenter

I dag begynder opførelsen af selskabets nye banebrydende innovationscenter i Nr. Vium.

Læs mere

International hæder til to oste fra Bornholms Andelsmejeri

Som en del af Lidls eksklusive WH-serie har Mycella og Danablu fra Bornholm vundet European Private Label Awards 2020 i kategorien ’mejeriprodukter’.

Læs mere

Forældrehåndbog er en gratis ’sællert’

Gennem 13 år har Mejeriforeningen udgivet forældrehåndbogen ’Sund & glad skolestart’, som er blevet et hit i landets grundskoler.

Læs mere