Køb en rødternet ko

Karoline-koen i træ, dekorerede mælkeglas, plakater og postkort er nogle af de varer, som er på hylderne i Mejeriforeningens web-shop.

Folk med hang til 50’er-retro eller almindeligt nysgerrige på jagt efter en gaveidé kan med fordel kigge indenfor i Mejeriforeningens webshop. Her kan man fx købe Grethe Richs berømte ko som figur i træ sammen med postkort og plakater i det klassiske, rødternede design fra dengang mormor var ung. Plus en række andre ’mejerigtige’ effekter som drikkeglas med Dansk Mælk-motiver, muleposer etc. Kig indenfor i shoppen her.

400 ansatte på Hobro Mejeri skal corona-testes

Efter at en enkelt medarbejder på Hobro Mejeri er testet positiv for coronavirus, skal alle mejeriets medarbejdere nu testes.

Læs mere

Mere dyrevelfærd i køledisken

Med det nye hjertemærke på mælk og andre fødevarer er det blevet nemmere at købe produkter med sikkerhed for god dyrevelfærd, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Organisationen står bag en kampagne, som skal øge forbrugernes viden om mærket.

Læs mere

Skolebørn skal spise med kniv og gaffel

Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.

Læs mere