Køb en rødternet ko

Karoline-koen i træ, dekorerede mælkeglas, plakater og postkort er nogle af de varer, som er på hylderne i Mejeriforeningens web-shop.

Folk med hang til 50’er-retro eller almindeligt nysgerrige på jagt efter en gaveidé kan med fordel kigge indenfor i Mejeriforeningens webshop. Her kan man fx købe Grethe Richs berømte ko som figur i træ sammen med postkort og plakater i det klassiske, rødternede design fra dengang mormor var ung. Plus en række andre ’mejerigtige’ effekter som drikkeglas med Dansk Mælk-motiver, muleposer etc. Kig indenfor i shoppen her.

Ø-mærkede oste vinder frem

De danske forbrugere putter stadig flere økologiske mejeriprodukter i indkøbsvognen – især salget af ost og syrnede produkter går frem.

Læs mere

Nyt årsmagasin klar

Dansk mejeriforskning i international top, grønne retter med ost og mejerier, der går plantevejen. Ny udgave af Mejeriforeningens årsmagasin samler op og sætter perspektiv på aktuelle tendenser i mejeribruget. Læs magasinet her.

Læs mere

Nu skal pastaen og pølseretten løftes med en dosis mælk

Fire nye opskrifter på retter med mælk som en vigtig ingrediens er Mejeriforeningens bidrag til FN’s World Milk Day mandag den 1. juni. Bag opskrifterne står en populær madblogger med 30.000 Instagram-følgere.

Læs mere