Køb en rødternet ko

Karoline-koen i træ, dekorerede mælkeglas, plakater og postkort er nogle af de varer, som er på hylderne i Mejeriforeningens web-shop.

Folk med hang til 50’er-retro eller almindeligt nysgerrige på jagt efter en gaveidé kan med fordel kigge indenfor i Mejeriforeningens webshop. Her kan man fx købe Grethe Richs berømte ko som figur i træ sammen med postkort og plakater i det klassiske, rødternede design fra dengang mormor var ung. Plus en række andre ’mejerigtige’ effekter som drikkeglas med Dansk Mælk-motiver, muleposer etc. Kig indenfor i shoppen her.

Skolemælk leverer idéer til hjemmeundervisning

Mens landets skoler holder lukket, tilbyder Mejeriernes Skolemælksordning materialer og ideer til læring på hjemmesiden.

Læs mere

Mejerier: Fokus på omstilling og smittefri ansatte

I takt med at landets kantiner og restauranter er lukket ned, har mejerierne haft travlt med at omstille produktionen til et øget salg i detailbutikkerne. Den største udfordring lige nu er dog at skærme de ansatte mod at blive smittet med Corana-virus.

Læs mere

Skal vi droppe mælken for at redde klimaet?

Plantebaseret kost har umiddelbart en lavere klimabelastning end animalske fødevarer som mælk og ost. Betyder det, at der ikke er plads til mejeriprodukter i en klimavenlig kost? Overhovedet ikke. Det handler om at finde den bæredygtige balance mellem de forskellige typer fødevarer.

Læs mere