Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed (2021)
Mejeriforeningen har igen i år udgivet en publikation om bæredygtighed og rejsen mod klimaneutrale fødevarer.
I år sætter vi fokus på, hvad det vil kræve af os alle sammen, hvis vi for alvor skal omstille os til en mere bæredygtig kost. Og vi stiller også skarpt på, hvad der skal til for at skabe gode rammer for bæredygtig produktion og udvikling i landdistrikterne, og hvordan de unge mælkeproducenter ser deres rolle på landet i fremtiden.
Publikationen er udarbejdet i 2021 i et samarbejde mellem Mejeriforeningen og Advice A/S, og blev lanceret i forbindelse med et symposium om rejsen mod en grøn mejerisektor på Christiansborg den 21. oktober 2021.
Se vores tidligere publikationer
Publikation om mejerisektoren og bæredygtighed 2020
Mejeriforeningen har igen i år udgivet en statusrapport om bæredygtighed og rejsen mod fødevarer med et lavere klimaaftryk. Læs den her
Danskernes holdning til bæredygtighed 2020
Siden 2018 har Mejeriforeningen gennemført en undersøgelse om danskernes holdning til bæredygtighed. Se den seneste undersøgelse her.