Arla lancerer mælke- og havredrik i Danmark

I denne uge vil de danske forbrugere finde et helt nyt produkt i supermarkedernes kølereol: ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6 pct. Fedt’, der udelukkende består af 50 pct. laktosefri skummetmælk og 50 pct. havredrik.

Arla
Produkter
Laktosefri produkter
Klar til danskerne: Arlas bud på en kombineret mælke-havredrik kommer på hylderne i en række af landets store detailkæder i denne uge.
Klar til danskerne: Arlas bud på en kombineret mælke-havredrik kommer på hylderne i en række af landets store detailkæder i denne uge.

For en måneds tid siden lancerede Arla en laktosefri mælke- og havredrik i Sverige. Nu er turen kommet til det danske marked.

”Den nye, unikke blanding er helt oplagt. For mælk og havre smager bare godt sammen. Og ved at lave en drik med 50 pct. mælk og 50 pct. havredrik kan vi nu tilbyde forbrugerne alt det bedste fra mælken, som er kilde til calcium og protein, og med noter af havren. Helt uden tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer,” fortæller Anne Kjeldsen, direktør for Arlas mælkekategori.

Hun mener, at det er et godt tilbud til nysgerrige forbrugere.

”Det giver forbrugerne nye muligheder for en sund og varieret kost. Arlas velsmagende mælke- og havredrik er til den gruppe af danskere, som er glade for mejeriprodukter, men vil undgå laktose,” siger Anne Kjeldsen.

Og netop som del af en sund, varieret kost er mulighederne mange med det nye produkt. Drikken kan nemlig anvendes fuldstændig som almindelig mælk - til morgenmaden, i madlavningen eller bare i et glas til at slukke tørsten.

Stor interesse for laktosefri
’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6 pct. Fedt’ bliver lanceret på et tidspunkt, hvor danskerne drikker og spiser flere og flere laktosefri mejeriprodukter. Derfor forventer Arla, at mælke- og havredrikken føjer et nyt kapitel til den laktosefri succeshistorie:

”Den store interesse for laktosefri produkter bekræfter, at vi er en nation af mejeriglade forbrugere. Samtidig vil danskerne gerne have flere plantebaserede fødevarer. Mælke- og havredrikken favner begge dele, ligesom en sund og varieret kost gør. Og vel at mærke med den gode smag og mundfølelse af mælk,” siger Anne Kjeldsen.

’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6pct. Fedt’ bliver solgt i Føtex, Netto og Bilka samt udvalgte Meny-butikker fra uge 12. Vejledende udsalgspris for en karton bliver 14,95 kroner.

Mejeriforeningen sætter fokus på knogleskørhed

Mere end en halv million danskere har knogleskørhed, men mange ved det ikke. Video og informationspiecer skal øge kendskabet til den oversete folkesygdom.

Læs mere

Masser af udfordringer for mejerierne

WORLD DAIRY SUMMIT 2019 Bæredygtighed, plantedrikke og forarbejdning er nogle af de udfordringer, der presser mejerisektoren, og som der bliver arbejdet med på internationalt plan.

Læs mere

Mælkens sukker og proteiner rummer mange fordele

WORLD DAIRY SUMMIT 2019 Mælkesukker og mælkeproteiner rummer mange positive egenskaber, som de færreste forbrugere kender til. Faktisk bør mejerierne promovere mælkesukkeret, mener en hollandsk professor.

Læs mere