Arla lancerer mælke- og havredrik i Danmark

I denne uge vil de danske forbrugere finde et helt nyt produkt i supermarkedernes kølereol: ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6 pct. Fedt’, der udelukkende består af 50 pct. laktosefri skummetmælk og 50 pct. havredrik.

Arla
Produkter
Laktosefri produkter
Klar til danskerne: Arlas bud på en kombineret mælke-havredrik kommer på hylderne i en række af landets store detailkæder i denne uge.
Klar til danskerne: Arlas bud på en kombineret mælke-havredrik kommer på hylderne i en række af landets store detailkæder i denne uge.

For en måneds tid siden lancerede Arla en laktosefri mælke- og havredrik i Sverige. Nu er turen kommet til det danske marked.

”Den nye, unikke blanding er helt oplagt. For mælk og havre smager bare godt sammen. Og ved at lave en drik med 50 pct. mælk og 50 pct. havredrik kan vi nu tilbyde forbrugerne alt det bedste fra mælken, som er kilde til calcium og protein, og med noter af havren. Helt uden tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer,” fortæller Anne Kjeldsen, direktør for Arlas mælkekategori.

Hun mener, at det er et godt tilbud til nysgerrige forbrugere.

”Det giver forbrugerne nye muligheder for en sund og varieret kost. Arlas velsmagende mælke- og havredrik er til den gruppe af danskere, som er glade for mejeriprodukter, men vil undgå laktose,” siger Anne Kjeldsen.

Og netop som del af en sund, varieret kost er mulighederne mange med det nye produkt. Drikken kan nemlig anvendes fuldstændig som almindelig mælk - til morgenmaden, i madlavningen eller bare i et glas til at slukke tørsten.

Stor interesse for laktosefri
’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6 pct. Fedt’ bliver lanceret på et tidspunkt, hvor danskerne drikker og spiser flere og flere laktosefri mejeriprodukter. Derfor forventer Arla, at mælke- og havredrikken føjer et nyt kapitel til den laktosefri succeshistorie:

”Den store interesse for laktosefri produkter bekræfter, at vi er en nation af mejeriglade forbrugere. Samtidig vil danskerne gerne have flere plantebaserede fødevarer. Mælke- og havredrikken favner begge dele, ligesom en sund og varieret kost gør. Og vel at mærke med den gode smag og mundfølelse af mælk,” siger Anne Kjeldsen.

’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6pct. Fedt’ bliver solgt i Føtex, Netto og Bilka samt udvalgte Meny-butikker fra uge 12. Vejledende udsalgspris for en karton bliver 14,95 kroner.

Mælk får selskab af planter på mejerierne

Arla Foods melder nu klart ud, at selskabet vil producere plantebaserede fødevarer, og både Thise og Naturmælk erklærer sig indstillet på at følge trop.

Læs mere

Masser af ost på sensommerens madfestivaler

Klassisk ostefondue i ny udgave, eksperttips til ostesmagning, gourmetretter med ost og massevis af smagsprøver på oste fra store og små danske mejerier. Der er i den grad ost på menuen, når Ost & ko-kampagnen i den næste måneds tid indtager Copenhagen Cooking, Food Festival i Aarhus og Odense.

Læs mere

"Jeg elsker både dyr og klistermærker"

En seksårig pige tog straks Skolemælks nye kampagne med dyreklistermærker til sig, da den – anført af biolog Anders Kofoed – blev lanceret i Aalborg Zoo onsdag.

Læs mere