Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen

Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen består af en række mejerivirksomheder, selskaber i følgeindustrien og foreninger. Vores erhverv arbejder her tæt sammen om at videreudvikle mejeriingeniøruddannelsen, så uddannelsen fortsat er spændende, international og erhvervsrelevant. Det sker også i samarbejde med de studerendes egen organisation, Dairy Forum.

Fakta om Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen
Vi arbejder for:
  • Uddannelse af ca. 30 højt kvalificerede mejeriingeniører pr. år.
  • Synliggørelse af uddannelsen – og industrien bag – bl.a. gennem branding og rekrutteringskampagner.
  • Styrkelse af det faglige indhold af mejeriingeniøruddannelsen, herunder sikring af erhvervsrelevans og internationalt samarbejde.

Læs mere på: https://dairy-career.dk/

spørg eksperten

Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent

3339 4479

2335 6833

Se profil

Mærkevarer gav fremgang i Arlas omsætning

Lurpak, Arla-brandet og Puck var med til at øge Arla Foods’ omsætning i 2019, som landede på EUR 10,5 mia.

Læs mere

Veganske produkter ragede op på øko-messe

Bæredygtig emballage og veganske efterligninger af mejeriprodukter var de to dominerende trends på årets Biofach i Tyskland, fortæller chefkonsulent Ejvind Pedersen, L&F. Eneste danske mejeri på den internationale økologimesse var Thise Mejeri, som promoverede tre nye grubeoste for sine faste eksportkunder.

Læs mere

’Frisk, dansk mælk smager bare bedre’

Postevand, rugbrød og mælk er de tre ting, danskerne savner mest, når de tager på ferie i udlandet. En madhistoriker forklarer, hvorfor det særligt er mælk og rugbrød, vi har svært ved at undvære.

Læs mere