Koordinationsgrupper

Koordinationsgrupperne er forum for de faglige diskussioner.

Mejeribrugets ForskningsFond følger projekterne tæt via deltagelse i to tværgående, faglige koordinationsgrupper, som dækker alle forskningsprojekterne i Mejeribrugets ForskningsFond. Koordinationsgrupperne består af mejerirepræsentanter og forskere. På de halvårlige koordinationsmøder diskuteres projekternes resultater og planer, ligesom koordinationsgrupperne sikrer samspillet mellem de enkelte projekter. Det er vigtigt for mejeribranchen, at projekterne fagligt supplerer hinanden og passer ind i den aktuelle forskningsstrategi for Mejeribrugets ForskningsFond.

De to koordinationsgrupper er ledet af mejerirepræsentanter:

  • Teknologi & Sikkerhed: Direktør Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
  • Sundhed & Ernæring: Senior Executive R&D Advisor Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients


Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
Koordinationsgruppeformand, Teknologi & Sikkerhed
Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients
Koordinationsgruppeformand, Sundhed & Ernæring

spørg eksperten

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer

3339 4665

4096 4114

Se profil

Mere dyrevelfærd i køledisken

Med det nye hjertemærke på mælk og andre fødevarer er det blevet nemmere at købe produkter med sikkerhed for god dyrevelfærd, lyder det fra Landbrug & Fødevarer. Organisationen står bag en kampagne, som skal øge forbrugernes viden om mærket.

Læs mere

Skolebørn skal spise med kniv og gaffel

Elever fra tre skoleklasser skal på restaurant efter at have vundet Madpakkedysten – Skolemælksordningens konkurrence, der fokuserer på sund mad og gode spisevaner.

Læs mere

Der er varmet op til en forrygende koldskålssommer

Med udsigt til flere dage med sol, kommer der for alvor skub i salget af koldskål i denne uge. Det store spørgsmål er, om vi kan slå rekorden fra tørkesommeren 2018, hvor mejerierne samlet set solgte omkring 14,4 mio. liter færdiglavet koldskål.

Læs mere