Koordinationsgrupper

Koordinationsgrupperne er forum for de faglige diskussioner.

Mejeribrugets ForskningsFond følger projekterne tæt via deltagelse i to tværgående, faglige koordinationsgrupper, som dækker alle forskningsprojekterne i Mejeribrugets ForskningsFond. Koordinationsgrupperne består af mejerirepræsentanter og forskere. På de halvårlige koordinationsmøder diskuteres projekternes resultater og planer, ligesom koordinationsgrupperne sikrer samspillet mellem de enkelte projekter. Det er vigtigt for mejeribranchen, at projekterne fagligt supplerer hinanden og passer ind i den aktuelle forskningsstrategi for Mejeribrugets ForskningsFond.

De to koordinationsgrupper er ledet af mejerirepræsentanter:

  • Teknologi & Sikkerhed: Direktør Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
  • Sundhed & Ernæring: Senior Executive R&D Advisor Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients


Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
Koordinationsgruppeformand, Teknologi & Sikkerhed
Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients
Koordinationsgruppeformand, Sundhed & Ernæring

spørg eksperten

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer

3339 4665

4096 4114

Se profil

Danmarks første, store el-lastbil skal nu levere Arlamælk i København

Den reducerer udledning af CO2 med 67 pct., fjerner partikelforurening og støjer markant mindre. Arlas nyeste mælkebil kører på el og er en del af en række forskellige Arla-initiativer, der skal nedbringe klimaaftrykket fra transport.

Læs mere

Fyrtårnet ragede op over rivalerne

Restauranten Studio brugte Fyrtårnsost fra Thise Mejeri i den ret, der sejrede i ’Danmarks bedste osteret 2020’.

Læs mere

Landmænd og gæster i tæt dialog

400 familier tog på landet og fik en personlig rundvisning på en gård, da der søndag blev holdt Åbent Landbrug i en anderledes udgave.

Læs mere