Igangværende projekter

De igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond er en vigtig kilde til ny viden.

Det er muligt at læse mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond. De igangværende projekter er ordnet i en af følgende grupper:

  • Sundhed & ernæring
  • Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere (tidl. Food aid)
  • Fødevaresikkerhed & analyser (tidl. Fødevaresikkerhed & mikrobiologi)
  • Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi (tidl. Teknologi)

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger om specifikke projekter.

Sundhed & ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost. ...

Fødevaresikkerhed & analyser

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde trov...

Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede produkter til afhjælpning af akut underernærin...

Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknologiske processer, herunder nye ...

Mette og Myte afliver mælkemyter

I fire små film på Mælken.dk tages der fat på nogle af de mest udbredte myter om mælk. I filmene får figurerne Mette og Myte skilt fup og fakta ad.

Læs mere

Ost erstatter kød på grillen

Nordex Food oplever en ’flot vækst’ i salget af grill-ost til hele Europa, og samtidig forskes der i at udvikle flere mejeriprodukter til madlavning.

Læs mere

Rundvisninger gavner mejeriers bundlinje

Mejerierne i Thise og Aabybro får gamle såvel som nye, potentielle kunder tættere på sig ved at invitere på rundvisninger i skolernes sommerferie.

Læs mere