Igangværende projekter

De igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond er en vigtig kilde til ny viden.

Det er muligt at læse mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond. De igangværende projekter er ordnet i en af følgende grupper:

  • Sundhed & ernæring
  • Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere (tidl. Food aid)
  • Fødevaresikkerhed & analyser (tidl. Fødevaresikkerhed & mikrobiologi)
  • Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi (tidl. Teknologi)

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger om specifikke projekter.

Sundhed & ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost.

Fødevaresikkerhed & analyser

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde trov...

Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede produkter til afhjælpning af akut underernærin...

Fødevaredesign, teknologi & bioteknologi

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknologiske processer, herunder nye ...

Arla hyldede madens ildsjæle

Syv initiativer og ildsjæle, der har gjort en særlig indsats for at forbedre børn og unges madvaner, blev i aftes hædret med en 'Generation Food Award 2020'-pris.

Læs mere

Millioner til mejeriforskning

I et stort ansøgerfelt valgte Mejeribrugets ForskningsFond at prioritere ni projekter inden for en beløbsramme på i alt 16,7 mio. kr.

Læs mere

Danmarks produktion af mælk stagnerede i 2019

For første gang siden 2011 er den danske mælkeindvejning ikke steget, viser nye tal fra Mejeriforeningen. Sidste år blev der produceret 5,615 mia. kg – nøjagtig det samme som i 2018.

Læs mere