Fødevaresikkerhed & analyser

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde troværdighed i forhold til kunder og forbrugere. Mejeribrugets ForskningsFond har desuden investeret i forskning, er udvikler analyser og metoder, der kan bruges til vurdering og dokumentation af produkternes sikkerhed, kvalitet og holdbarhed.

2018

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2018.

2016

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2016.

2015

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2015.

2012

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2012.

2011

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2011.

2010

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2010.

2009

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2009.

2007

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2007.

2006

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2006.

2005

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2005.

2004

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2004.

2003

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2003.

2002

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2002.

2001

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2001.

2000

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 2000.

1999

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1999.

1998

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1998.

1995

Her kan du læse om de projekter, der blev slutrapporteret i 1995.

Nu kommer der magi i spisepausen

Med hjælp fra ’Den Magiske Madkasse’ kan børn lege sig til en lettere overgang fra frokostpausen i børnehaven til den mere selvstændige spisepause i indskolingen.

Læs mere

Skolemælk leverer idéer til hjemmeundervisning

Mens landets skoler holder lukket, tilbyder Mejeriernes Skolemælksordning materialer og ideer til læring på hjemmesiden.

Læs mere

Mejerier: Fokus på omstilling og smittefri ansatte

I takt med at landets kantiner og restauranter er lukket ned, har mejerierne haft travlt med at omstille produktionen til et øget salg i detailbutikkerne. Den største udfordring lige nu er dog at skærme de ansatte mod at blive smittet med Corana-virus.

Læs mere