Afsluttede projekter

De afsluttede projekter under Mejeribrugets ForskningsFond rummer en stor del af de sidste 30 års forskning på mejeriområdet.

Det er muligt at dykke ned i alle de afsluttede projekter under Mejeribrugets ForskningsFond. De afsluttede projekter er ordnet i en af følgende grupper:

  • Sundhed og ernæring
  • Food aid
  • Fødevaresikkerhed og mikrobiologi
  • Råvarer og kvalitet
  • Teknologi

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger om specifikke projekter. En samlet oversigt over slutrapporterne findes her.

Sundhed og ernæring

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters...

Food aid

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede food aid-produkt...

Fødevaresikkerhed og mikrobiologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt c...

Råvarer og kvalitet

Mejeribrugets ForskningsFond investerede i perioden 1990-1995 i en række projekter inden for råvarekvalitet. Projekter inden for primær prod...

Teknologi

Mejeribrugets ForskningsFond har siden etableringen i 1990 investeret i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknolo...

”Mejeriprodukter indeholder mælk – hvor svært kan det være?”

Nye plantedrikke markedsføres som om de var mejeriprodukter. Det skaber forvirring i køledisken, mener man i Mejeriforeningen, der netop har klaget over ’vildledende markedsføring’ af produktet Mandel Caffé Latte.

Læs mere

Thise Mejeri rydder præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest i Herning i dag.

Læs mere

Københavnere strømmede til ostefest

Alle 800 billetter var udsolgt, da Ost & ko-kampagnen rundede sæsonen af med et forbrugerarrangement med masser af danske oste midt i København.

Læs mere