Råvarekvalitet/Quality of raw material
Slutrapporter
Download rapport | Rapport nummer | Udgivet | Projektleder | Institution | Titel |
2009-97 | 2009-97 | April 2009 | Leif Skibsted | Københavns Universitet | New Antioxidant Strategies for Consumer Health and Food Quality - Delprojekt om antioxidanter og grænseflader |
2008-94 | 2008-94 | Juli 2008 | Leif Skibsted | Københavns Universitet | New Antioxidant Strategies for Consumer Health and Food Quality - Delprojekt om selen |
2007-89 | 2007-89 | April 2007 | Lotte Bach Larsen | Aarhus Universitet | Mælkeråvarens proteinprofil - Betydning for mælkens egnethed til videre forarbejdning |
2007-88 | 2007-88 | April 2007 | Jacob Holm Nielsen | Aarhus Universitet | Effekt af nye malkemetodikker på mælkens kvalitet |
2007-82 | 2007-82 | Januar 2007 | Jan Trige Rasmussen | Aarhus Universitet | Mælkeprotein - Undersøgelse og isolation af komponenter med potentielt forebyggende virkning mod virusinduceret diaré |
2006-81 | 2006-81 | December 2006 | Magni Martens | Københavns Universitet | Lavfedt mejeriprodukter - Mikrostruktur, sensoriske egenskaber og forbrugeropfattelse |
2006-78 | 2006-78 | November 2006 | Jacob Holm Nielsen | Aarhus Universitet | Mælkekvalitet - Betydning af somatiske celler |
2006-77 | 2006-77 | September 2006 | Jan Trige Rasmussen | Aarhus Universitet | Mælk - Forekomst og mulige biologiske aktiviteter af fedtkuglemembranproteinet MUC15 |
2006-75 | 2006-75 | April 2006 | Kristen Sejrsen | Aarhus Universitet | Antioxidative selenoproteiner i konventionel og økologisk mælk |
2005-67 |
2005-67 |
April 2005 | Jacob Holm Nielsen | Aarhus Universitet |
Aroma i mælk - Betydning af fodring, behandling og lagring af den rå mælk |
2005-66 |
2005-66 |
Februar 2005 | Hanne Frøkiør | Danmarks Tekniske Universitet |
Sialinsyreholdige mælkeproteiner - Relationer mellem struktur og funktion |
2003-56 |
2003-56 |
December 2003 | Christian Würtz Heegaard | Aarhus Universitet |
MUC1's virkning som bakteriel receptoranalog |
2003-51 |
2003-51 |
Marts 2003 | Magni Martens | Københavns Universitet |
Fedtindholdets indflydelse på sensoriske egenskaber og forbrugeropfattelse af mejeriprodukter |
2003-50 |
2003-50 |
Marts 2003 | Leif Skibsted | Københavns Universitet |
Early events ved oxidation af mælk - Forbedring af holdbarheden af mælkeprodukter specielt med henblik på økologisk mælkeproduktion |
2003-48 |
2003-48 |
Februar 2003 | Ylva Ardö | Københavns Universitet |
Forbedring af lavfedtholdig, halvfast ost gennem regulering af peptidsammensætningen |
2003-47 |
2003-47 |
Februar 2003 | Jan Trige Rasmussen | Aarhus Universitet |
Bovin lactadherin som antiviral komponent |
2000-32 |
2000-32 |
Maj 2000 | Torben Ellebæk Petersen | Aarhus Universitet |
Valleproteiner og kaseinmiceller |
2000-31 |
2000-31 |
Maj 2000 | Torben Ellebæk Petersen | Aarhus Universitet |
Proteiner i fedtkuglemembranen II |
1999-30 | December 1999 | Karsten Bruun Qvist | Københavns Universitet | Synerese i løbegeler | |
1999-29 | December 1999 | Richard Ipsen | Københavns Universitet | Forbedring af valleproteiners geldannelse gennem enzymatisk behandling | |
1999-28 | December 1999 | Leif Skibsted | Københavns Universitet | Effekt af høje hydrostatiske tryk på valleproteiners konformation, hydrolyse og geldannelse | |
1998-21 | November 1998 | Karsten Bruun Qvist | Københavns Universitet | Enzymatisk betinget krydsbinding i mælkeproteiner | |
1998-14 | 1998-14 |
Januar 1998 |
Robert Bauer |
Københavns Universitet | Kaseiners geldannelse |
1996-10 | 1996-10 |
Juni 1996 |
Torben Ellebæk Petersen |
Aarhus Universitet | Struktur af kaseinmiceller |
1996-9 | 1996-9 |
Juni 1996 |
Torben Ellebæk Petersen |
Aarhus Universitet | Proteiner i fedtkuglemembranen |