Vestmælk Aps.

Adresse: Nørretoft 15, Løjt Kirkeby,
6200 Aabenraa.

Telefon/fax: 7471 6006
Mobil: 4033 8526
E-mail: mail@vestmaelk.dk

Ledelse: Thorsten K. Simonsen
Formand/ejer: Thorsten K. Simonsen

Selskabsform: ApS
Medlem af Mejeriforeningen: Ja

Produktion af: Indvejning og salg af mælk.
Marked: -
Hjemmeside: http://www.vestmaelk.dk/1191562.html

Historie
Vest Mælk ApS blev oprettet i 2007 efter at mælkemarkedet var præget af en uro som aldrig var set tidligere. Derfor gik de 3 stiftere og daværende ejere af selskabet i gang med at opbygge det der i dag fremstår som Vest Mælk ApS.

Vest Mælk ApS har til formål at sælge landmandens mælk direkte fra tank til den bedst mulige pris. Vi har samarbejder pt. med 4 mejerier i Danmark og Tyskland. Fra januar 2016 er vi ligeledes påbegyndt eksport af økologisk mælk.

Vi har igennem de år hvor vi har solgt mælk til Tyskland opbygget en ekspertise i eksport og håndteringen deraf. Vi er underlagt kontroller fra Mælkeudvalget, Mejeriforeningen, Fødevarestyrelsen og Fødevareerhverv og har udelukkende positive rapporter.

Vest Mælk ApS har pt. 22 leverandører som fortinsvis ligger geografisk placeret i den sydlige hjørne del af Jylland. Tilsammen har Vest Mælk ApS en indvejning på ca. 48 mio kg. mælk.

Mærkevarer gav fremgang i Arlas omsætning

Lurpak, Arla-brandet og Puck var med til at øge Arla Foods’ omsætning i 2019, som landede på EUR 10,5 mia.

Læs mere

Veganske produkter ragede op på øko-messe

Bæredygtig emballage og veganske efterligninger af mejeriprodukter var de to dominerende trends på årets Biofach i Tyskland, fortæller chefkonsulent Ejvind Pedersen, L&F. Eneste danske mejeri på den internationale økologimesse var Thise Mejeri, som promoverede tre nye grubeoste for sine faste eksportkunder.

Læs mere

’Frisk, dansk mælk smager bare bedre’

Postevand, rugbrød og mælk er de tre ting, danskerne savner mest, når de tager på ferie i udlandet. En madhistoriker forklarer, hvorfor det særligt er mælk og rugbrød, vi har svært ved at undvære.

Læs mere