Aabybro Luftfoto

Aabybro Mejeri

Brogårdsvej 148, 9440 Aabybro

Mejerichef

N.H. Lindhardt

Formand

N.H. Lindhardt

Virksomhedsform

Personlig ejet

Produktion

Ost Smør Is Hovedparten af produktionen er RYÅ IS, som omfatter flødeis, sorbeter, fromager, kærnemælksis, sukkerfri is, energitæt flødeis og islagkager til hverdag og til bryllup. Derudover producerer mejeriet rygeost, knapost og smør.

Marked

Produktionen afsættes på hjemmemarkedet

Om mejeriet

  • Aabybro Mejeri blev grundlagt i 1888 som andelsmejeri af bønder fra omkringliggende gårde i Vendsyssel. Produktionen bestod af ost, mælk og smør dels til lokalområdet dels til eksport. I 1968 overtog familien Lindhardt mejeriet.

  • Med dannelsen af de store mejeriselskaber, der betød nedlæggelsen af mange mindre mejerier, valgte Aabybro Mejeri at lægge en stor del af produktionen om til flødeis.