Vice CEO i Arla går på pension

Vice CEO, direktionsmedlem og Head of Supply Chain, Povl Krogsgaard, går på pension. Han efterfølges af franskmanden Sami Naffakh.

Branchen
Arla
Organisationer
Efter 30 år i Arla går Povl Krogsgaard på pension ved udgangen af året.

Efter en 30 år lang karriere i Arla Foods går Povl Krogsgaard på pension med udgangen af 2017. Povl Krogsgaard startede sin karriere i MD Foods i 1987, hvor han blev en del af topledelsen. Da Arla og MD Foods fusionerede i 2000, blev Krogsgaard udnævnt til Arlas øverste ledelse, og i 2004 blev han udnævnt til Vice CEO.

Povl Krogsgaard vil blive efterfulgt af franskmanden Sami Naffakh, som er blevet udpeget som Executive Vice President & Head of Supply Chain. Sami Naffakh har haft lederroller i store globale virksomheder, som Danone Early Life Nutrition, Reckitt Benkiser og Unilever. Han kommer fra en stilling i The Estée Lauder Companies, hvor han er Senior Vice President for deres Global Supply Chain med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Sami Naffakh tiltræder i Arla Foods i januar 2018.

Som resultat af Arlas reorganisering sidste år, som blandt andet betød ændringer i koncernledelsen, har Arla Foods Board of Directors besluttet ikke at udnævne en ny Vice CEO eller direktionsmedlem.

Læs Arlas pressemeddelelse her

12 nuancer af smør

Der er fuldt booket op til en række gastronomiske workshops om smør, som Mejeriforeningen i øjeblikket afholder i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Deltagerne er madskribenter, faglærere og bloggere, som undervejs lærer at smage forskel på en lang række smørprøver. Vi var med til workshoppen på Restaurant Koch i Aarhus.

Læs mere

IDF får ny generaldirektør

Canadieren Caroline Emond overtager toppost i mejersektorens internationale sammenslutning.

Læs mere

12 siders fakta om mælk

Myter om mælk eksisterer stadig i bedste velgående. I det nye nummer af sundhedsmagasinet Helse får læserne serveret masser af solid viden om mælk og dens sunde egenskaber.

Læs mere