Vice CEO i Arla går på pension

Vice CEO, direktionsmedlem og Head of Supply Chain, Povl Krogsgaard, går på pension. Han efterfølges af franskmanden Sami Naffakh.

Branchen
Arla
Organisationer
Efter 30 år i Arla går Povl Krogsgaard på pension ved udgangen af året.

Efter en 30 år lang karriere i Arla Foods går Povl Krogsgaard på pension med udgangen af 2017. Povl Krogsgaard startede sin karriere i MD Foods i 1987, hvor han blev en del af topledelsen. Da Arla og MD Foods fusionerede i 2000, blev Krogsgaard udnævnt til Arlas øverste ledelse, og i 2004 blev han udnævnt til Vice CEO.

Povl Krogsgaard vil blive efterfulgt af franskmanden Sami Naffakh, som er blevet udpeget som Executive Vice President & Head of Supply Chain. Sami Naffakh har haft lederroller i store globale virksomheder, som Danone Early Life Nutrition, Reckitt Benkiser og Unilever. Han kommer fra en stilling i The Estée Lauder Companies, hvor han er Senior Vice President for deres Global Supply Chain med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Sami Naffakh tiltræder i Arla Foods i januar 2018.

Som resultat af Arlas reorganisering sidste år, som blandt andet betød ændringer i koncernledelsen, har Arla Foods Board of Directors besluttet ikke at udnævne en ny Vice CEO eller direktionsmedlem.

Læs Arlas pressemeddelelse her

3. klasse fra Odder bag en af Danmarks bedste madpakker

Med den gyldne madpakkepokal i hænderne kan eleverne i 3. x fra Vestskolen - Vestmarken i Odder kalde sig vindere af Madpakkedysten, som Mejeriernes Skolemælksordning står bag. Sammen har de opfundet opskriften på én af Danmarks bedste madpakker.

Læs mere

232.000 danskere til Økodag

Den årlige Økodag, hvor de økologiske malkekøer lukkes ud på græs, er et sikkert hit blandt mange danskere. I søndags var 232.000 en tur på landet for at opleve de firbenene springe ud af stalden på en af de i alt 73 gårde, der holdt åbent hus.

Læs mere

Anders Lund Madsen åbner Økodag

73 gårde inviterer danskerne til deltage i de økologiske køers forårsfest.

Læs mere