Tidlig julegave til Vestervangsskolen

Vestervangsskolen i Herning har fået en tidlig julegave i form af løbehjul til hele specialklassen og deres lærere og pædagoger. Gaven kommer fra Mejeriernes Skolemælksordning, som donerer legater til oplevelser eller ting, som gør hverdagen sjovere og bedre for skoleklasser landet over.

Skolemælk
Børn
Fuld fart på. Glade børn fra specialklassen på Vestervangsskolen i Herning tester deres nye løbehjul. Foto fra video (se link i artiklen herunder).
Fuld fart på. Glade børn fra specialklassen på Vestervangsskolen i Herning tester deres nye løbehjul. Foto fra video (se link i artiklen herunder).

Pædagog Betina Thomsen søgte om Skolemælkslegatet i efteråret, men fik i første omgang ikke tildelt noget legat. Det var dog led i en overraskelse, der gik ud på ikke bare at donere penge til klassen, men derimod at give dem løbehjulene i gave.

”Vi vil i klassen rigtig gerne på ture i lokalområdet, og da børnene elsker at løbe på løbehjul, tænkte vi at det var en oplagt måde at gøre det på”, fortæller Betina Thomsen.

”Vi havde ikke selv midler til at finansiere løbehjul, så det var en dejlig overraskelse for både os voksne og børnene. Jeg vil gerne opfordre andre til også at søge om Skolemælkslegatet for at få midler til aktiviteter, skolen ikke ellers har råd til”.

Se video med Betina Thomsen og klassens elever

Skolemælkslegatet kan søges to gange om året. Næste gang er 15. marts 2018.

Læs mere om skolemælks mange andre tilbud til landets skoleklasser på edutainmenthuset.dk

Arla skal spare 3 mia. kr.

Arla Foods har lanceret et nyt internt transformationsprogram ved navn ’Calcium’, som skal levere mere end 3 mia. kr. i besparelser inden udgangen af 2020 gennem øget effektivitet i alle dele af virksomheden.

Læs mere

3. klasse fra Odder bag en af Danmarks bedste madpakker

Med den gyldne madpakkepokal i hænderne kan eleverne i 3. x fra Vestskolen - Vestmarken i Odder kalde sig vindere af Madpakkedysten, som Mejeriernes Skolemælksordning står bag. Sammen har de opfundet opskriften på én af Danmarks bedste madpakker.

Læs mere

232.000 danskere til Økodag

Den årlige Økodag, hvor de økologiske malkekøer lukkes ud på græs, er et sikkert hit blandt mange danskere. I søndags var 232.000 en tur på landet for at opleve de firbenene springe ud af stalden på en af de i alt 73 gårde, der holdt åbent hus.

Læs mere