Madpakker og ostespecialiteter på Food Festival

I den kommende weekend finder nordens største madbegivenhed sted, når Food Festival afholdes i Aarhus. Blandt de hundredvis af madoplevelser er der flere mejerigtige tilbud til gæsterne.

Branchen
Events
Mad
Produkter
Mejeri
Markedsføring
Arla stiller et 300 meter langt bord op, hvor børn og deres forældre kan få inspiration til madpakken. Bordet forsøges optaget i Guinness Rekordbog som verdens længste madpakkebord for skolebørn.

Når den sjette Food Festival i Aarhus i weekenden løber af stablen, er Arla en af de virksomheder, der fylder en del på pladsen. Lørdag og søndag formiddag stiller selskabet nemlig et 300 meter langt bord op på pladsen, og det bliver fyldt op med masser af råvarer som brød, frugt, grønt, spreads og pålæg. Bordet får navnet ’Arlas Gode Madpakkebord’, og her inviteres børn og deres forældre til at komme forbi og få inspiration til den daglige madpakke.

”Vi glæder os til at give børn og forældre ny inspiration til madpakken, og vise hvordan madpakken kan gøres til en hyggelig ting som laves i fællesskab i familien. Vi står klar med 20 madpakkespecialister, som vil hjælpe børn og forældre med at smage og dufte og give tips til at lave madpakken – også med nye råvarer, som børnene måske ikke har smagt før. Vi vil nemlig gerne bidrage til at give næste generation gode og sunde madvaner,” fortæller Jakob B. Knudsen, landedirektør i Arla Danmark.

Med det 300 lange bord har Arla søgt om at blive optaget i Guinness Rekordbog med en ny rekord for verdens længste madpakkebord for skolebørn. Madpakkebordet holder åbent lørdag og søndag fra kl. 8.30 til 11.30. Det er gratis og kræver ingen tilmelding at deltage.

Flere tilbud til store og små
Arla har også tilbud til de lidt ældre gæster, bl.a. et foredrag fredag eftermiddag om at matche øl fra Mikkeller med oste fra Arla Unika, og i løbet af weekenden er der smagsprøver fra den nye kogebog ’Karolines største hits’ samt smagsprøver på Castello oste og produkter fra Essens-serien.

På den 45.000 kvadratmeter store festivalplads står også Løgismose, Hansens Flødeis, Jama Ost og Ulvedal klar til at servere smagsprøver og fortælle om deres oste og andre mejeriprodukter.

De seneste år har omkring 30.000 gæster besøgt Food Festeval. Festivalen finder sted på Tangkrogen i Aarhus fra fredag kl. 13 til søndag kl. 17. Læs mere om Food Festival

Arla skal spare 3 mia. kr.

Arla Foods har lanceret et nyt internt transformationsprogram ved navn ’Calcium’, som skal levere mere end 3 mia. kr. i besparelser inden udgangen af 2020 gennem øget effektivitet i alle dele af virksomheden.

Læs mere

3. klasse fra Odder bag en af Danmarks bedste madpakker

Med den gyldne madpakkepokal i hænderne kan eleverne i 3. x fra Vestskolen - Vestmarken i Odder kalde sig vindere af Madpakkedysten, som Mejeriernes Skolemælksordning står bag. Sammen har de opfundet opskriften på én af Danmarks bedste madpakker.

Læs mere

232.000 danskere til Økodag

Den årlige Økodag, hvor de økologiske malkekøer lukkes ud på græs, er et sikkert hit blandt mange danskere. I søndags var 232.000 en tur på landet for at opleve de firbenene springe ud af stalden på en af de i alt 73 gårde, der holdt åbent hus.

Læs mere