Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet.

Vil du være en del af en stolt, dansk tradition, som er efterspurgt, anerkendt og højt estimeret over hele verden, fra Bruxelles til Beijing? Har du lyst til at bruge din viden inden for mælk og mejeriprodukter, fødevarer, teknologisk udstyr, ingredienser og medicin?

Så er en master i Dairy Science & Technology noget for dig. Uddannelsen giver dig ikke alene en karriere med alsidighed og forskellige arbejdsopgaver. Du får også et unikt netværk over hele verden, du kan åbne døre hos mange brancher og virksomheder – nationalt og internationalt, og du er med til at designe, udvikle og fremstille fremtidens fødevarer.

Herunder kan du læse mere om selve uddannelsen på Københavns Universitet og om Industrigruppen, som står bag og støtter mejeriingeniøruddannelsen.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Arla sætter smag på mælken

MLK er navnet på en helt ny mælkedrik, der er hældt på dåse.

Læs mere

Overvægtige børn giver forældrene skyldfølelse

Er et barn overvægtigt, så er det ofte opfattelsen, at forældrene har gjort noget forkert, fortalte antropolog Bodil Just Christensen på Landbrug & Fødevarers inspirationskonference ’Sunde børn’.

Læs mere

Alt det gode ved mælken

Fede oste er godt for blodtrykket, mens nye specialmælk kan tiltrække nye forbrugergrupper. Sådan lød et par af konklusionerne i foredragsrækken under dette års Mejeribrugets Dag.

Læs mere