Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet.

Vil du være en del af en stolt, dansk tradition, som er efterspurgt, anerkendt og højt estimeret over hele verden, fra Bruxelles til Beijing? Har du lyst til at bruge din viden inden for mælk og mejeriprodukter, fødevarer, teknologisk udstyr, ingredienser og medicin?

Så er en master i Dairy Science & Technology noget for dig. Uddannelsen giver dig ikke alene en karriere med alsidighed og forskellige arbejdsopgaver. Du får også et unikt netværk over hele verden, du kan åbne døre hos mange brancher og virksomheder – nationalt og internationalt, og du er med til at designe, udvikle og fremstille fremtidens fødevarer.

Herunder kan du læse mere om selve uddannelsen på Københavns Universitet og om Industrigruppen, som står bag og støtter mejeriingeniøruddannelsen.

3. klasse fra Odder bag en af Danmarks bedste madpakker

Med den gyldne madpakkepokal i hænderne kan eleverne i 3. x fra Vestskolen - Vestmarken i Odder kalde sig vindere af Madpakkedysten, som Mejeriernes Skolemælksordning står bag. Sammen har de opfundet opskriften på én af Danmarks bedste madpakker.

Læs mere

232.000 danskere til Økodag

Den årlige Økodag, hvor de økologiske malkekøer lukkes ud på græs, er et sikkert hit blandt mange danskere. I søndags var 232.000 en tur på landet for at opleve de firbenene springe ud af stalden på en af de i alt 73 gårde, der holdt åbent hus.

Læs mere

Anders Lund Madsen åbner Økodag

73 gårde inviterer danskerne til deltage i de økologiske køers forårsfest.

Læs mere