Økologi

Her kan du læse mere om økologisk landbrug, herunder økologisk mælkeudvikling og produktion, salg af økologiske mejerivarer samt eksport af økologiske mejerivarer.

Hvad er økologisk landbrug?

Den første egentlige lovgivning for produktion af økologiske fødevarer så dagens lys tilbage i 1987, og to år senere blev den nu velkendte Ø...

Økologisk mælkeudvikling og produktion

Her kan du læse om økologisk mælkeudvikling og produktion af økologisk mælk.

Salg af økologiske mejerivarer i Danmark

Salget af økologiske varer til foodservicesektoren har i de senere år oplevet en markant frem-gang. Her kan du læse mere om salget af økolog...

Eksport af økologiske mejerivarer

Økologiske mejerivarer har i de seneste ti år været drivkraften i den danske økologieksport, idet mejerivarerne i de fleste af årene har udg...

Ejvind Pedersen
Ejvind  Pedersen
Chefkonsulent, Økologiafdelingen
Se profil

Elever sætter ord på mejeriprodukter

Mejeriforeningen har udviklet et sensorisk undervisningsmateriale til fremtidens madprofessionelle på erhvervsskolerne.

Læs mere

Danskerne er klar til klimaindsats ved middagsbordet

68 pct. af danskerne mener, at det det vigtigt at spise bæredygtigt, viser ny undersøgelse fra Mejeriforeningen. Men mange savner viden om, hvordan man gør.

Læs mere

Restaurant Jordnær vinder Danmarks bedste osteret 2018

Blåskimmelosten Blå Grubé fra Thise Mejeri spillede hovedrollen, da Restaurant Jordnær søndag blev kåret som vinder af konkurrencen Danmarks bedste osteret 2018.

Læs mere