Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed

Mejeriforeningen har udgivet en statusrapport om bæredygtighed, hvor vi forsøger at komme rundt om emnet ’bæredygtig kost’ og hvilken rolle, mejeriprodukter kommer til at spille i denne sammenhæng.

Forside til Mejerisektoren og bæredygtighed

Bæredygtighed er en vigtig parameter for mejeribranchen, og den fremtidige indsats tager udgangspunkt i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Rapporten er udarbejdet i efteråret 2018, i et samarbejde mellem Mejeriforeningen og Advice A/S, og blev lanceret i forbindelse med et symposium om bæredygtig kost afholdt den 22. november på Christiansborg.

Hent rapporten her.

Mælk får selskab af planter på mejerierne

Arla Foods melder nu klart ud, at selskabet vil producere plantebaserede fødevarer, og både Thise og Naturmælk erklærer sig indstillet på at følge trop.

Læs mere

Masser af ost på sensommerens madfestivaler

Klassisk ostefondue i ny udgave, eksperttips til ostesmagning, gourmetretter med ost og massevis af smagsprøver på oste fra store og små danske mejerier. Der er i den grad ost på menuen, når Ost & ko-kampagnen i den næste måneds tid indtager Copenhagen Cooking, Food Festival i Aarhus og Odense.

Læs mere

"Jeg elsker både dyr og klistermærker"

En seksårig pige tog straks Skolemælks nye kampagne med dyreklistermærker til sig, da den – anført af biolog Anders Kofoed – blev lanceret i Aalborg Zoo onsdag.

Læs mere