Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed

Mejeriforeningen har udgivet en statusrapport om bæredygtighed, hvor vi forsøger at komme rundt om emnet ’bæredygtig kost’ og hvilken rolle, mejeriprodukter kommer til at spille i denne sammenhæng.

Forside til Mejerisektoren og bæredygtighed

Bæredygtighed er en vigtig parameter for mejeribranchen, og den fremtidige indsats tager udgangspunkt i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Rapporten er udarbejdet i efteråret 2018, i et samarbejde mellem Mejeriforeningen og Advice A/S, og blev lanceret i forbindelse med et symposium om bæredygtig kost afholdt den 22. november på Christiansborg.

Hent rapporten her.

Danskernes foretrukne mælk kommer nu udelukkende fra køer på græs

Drikkemælken Arla24 når fra gård til butik inden for 24 timer. Nu kan Arla også garantere, at mælken udelukkende kommer fra køer på græs.

Læs mere

Is, fest og hornmusik i Aabybro

I morgen lørdag fejrer Aabybro Mejeri for fjerde gang Isens dag med bl.a. gratis is, veteranbiltræf, fremvisning af mejeriet, salgsboder, helikopterrundture, omkring 5.000 gæster og et blæserorkester.

Læs mere

Voldsomt vokseværk i Thise

I april tog Thise Mejeri et stort, fuldautomatisk højlager i brug som led i et byggeri, der øger mejeriets kapacitet med over 50 pct. Snart følger opførelsen af et produktionsanlæg til ost. Byggelysten skyldes direktørens tro på, at der ikke er grænser for økologiens vækst.

Læs mere