Marie Holms desserter

Madskribent Marie Holm præsenterer fire lækre desserter med mejeriprodukter: Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand, saltkaramelbudding, Muhallabi (arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser) samt Mors Dessert (jordbærgrød med rugbrødsmandelknas m.m.).

Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand

Sådan laver du selv en vidunderlig og nem koldskål parfumeret med en lille smule rosenvand, der fremhæver både vanilje- og citronsmagen og l...

Mors Dessert

Jordbærgrød med rugbrødsmandelknas, vaniljeis og flødeskum

Muhallebi

Arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser. Fra indvandrerkvindekøkkenet 'Send Flere Krydderier' ...

Saltkaramelbudding

Karamel er så dejligt, men alt det søde, brændte bliver næsten endnu bedre, når det får en lille pris havsalt. Når jeg er i det lidt vulgære...

Spørg eksperterne

Christian Bruun Kastrup
Christian Bruun  Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning
Se profil
Naja Locht
Naja  Locht
Konsulent
Se profil

International mælkekonference sætter fokus på klima og sundhed

Der er behov for nytænkning, hvis fremtidens mejeribrug skal bidrage med løsninger til både den globale klimakrise og til de sundhedsmæssige udfordringer, som mange forbrugere står overfor.

Læs mere

Nyt værktøj skal hjælpe Arla-landmænd med at reducere klimabelastning

Arla Foods introducerer et initiativ, der skal tredoble hastigheden af gårdenes CO2-reduktioner over de næste 10 år og opbygge et af verdens største sæt af eksternt verificerede klimadata fra mælkeproduktion.

Læs mere

Massiv interesse for Mejeriernes Skolemælkslegat

430 skoler havde søgt om støtte til sjove og kreative projekter, der fremmer sundhed og fællesskab for eleverne.

Læs mere