Marie Holms desserter

Madskribent Marie Holm præsenterer fire lækre desserter med mejeriprodukter: Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand, saltkaramelbudding, Muhallabi (arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser) samt Mors Dessert (jordbærgrød med rugbrødsmandelknas m.m.).

Kærnemælkskoldskål med vanilje og rosenvand

Sådan laver du selv en vidunderlig og nem koldskål parfumeret med en lille smule rosenvand, der fremhæver både vanilje- og citronsmagen og l...

Mors Dessert

Jordbærgrød med rugbrødsmandelknas, vaniljeis og flødeskum

Muhallebi

Arabisk mælkecreme med orangeblomst, pistacie og bagte abrikoser. Fra indvandrerkvindekøkkenet 'Send Flere Krydderier' ...

Saltkaramelbudding

Karamel er så dejligt, men alt det søde, brændte bliver næsten endnu bedre, når det får en lille pris havsalt. Når jeg er i det lidt vulgære...

Spørg eksperterne

Christian Bruun Kastrup
Christian Bruun  Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning
Se profil
Naja Locht
Naja  Locht
Konsulent
Se profil

Mejeriforeningen sætter fokus på knogleskørhed

Mere end en halv million danskere har knogleskørhed, men mange ved det ikke. Video og informationspiecer skal øge kendskabet til den oversete folkesygdom.

Læs mere

Masser af udfordringer for mejerierne

WORLD DAIRY SUMMIT 2019 Bæredygtighed, plantedrikke og forarbejdning er nogle af de udfordringer, der presser mejerisektoren, og som der bliver arbejdet med på internationalt plan.

Læs mere

Mælkens sukker og proteiner rummer mange fordele

WORLD DAIRY SUMMIT 2019 Mælkesukker og mælkeproteiner rummer mange positive egenskaber, som de færreste forbrugere kender til. Faktisk bør mejerierne promovere mælkesukkeret, mener en hollandsk professor.

Læs mere