Produkter

Produktion

Fra ko til karton. Læs her om mælkens vej gennem mejeriet. Om de forskellige processer – centrifugering, standardisering, pasteurisering og ...

Mejeriprodukter

Ost, smør, mælk og yoghurt. Læs her om de forskellige mejeriprodukter.

Kvalitet og sikkerhed

Her finder du spørgsmål og svar om mælkens kvalitet og sikkerhed. Emnerne omhandler pasteurisering, homogenisering, antibiotika, hormoner, t...

Spørg eksperterne

Christian Bruun Kastrup
Christian Bruun  Kastrup
Chefkonsulent, Fødevarelovgivning
Se profil
Naja Locht
Naja  Locht
Konsulent
Se profil

Michelin-kokke tryller med ost på Bornholm

Ost skal spille hovedrollen i forretten, når fire Michelin-kokke i morgen dyster ved Danmarks største kokkekonkurrence.

Læs mere

Danskernes favorit-ost er laktosefri

Nye undersøgelser slår fast, at Danbo og andre gule skæreoste er laktosefri, og det har mejerierne netop fået lov til at skrive på emballagen.

Læs mere

Meget engageret debat om klima og fødevarer på Folkemødet

Er en plantebaseret kost den mest bæredygtige måde at spise på? Sådan lød et af de spørgsmål, der satte gang i debatten på Mejeriforeningens møde, som paneldeltager Merete Myrup, ernæringschef/mælk i L&F, her refererer fra.

Læs mere