English
Log ind
English
Log ind
Søg
Søg
Vi fandt ingen resultater
Vis alle {{count}} resultater
Forside
Nyheder
Mejeribranchen
Mejeribranchen i tal
Bag om prisen på mælk
Indvejning af mælk
Mejeristatistik
Nøgletal 2021
Om mejeribranchen
Mejeriforeningen
Mejerier i Danmark
Mejeri
Dansk Mælk-mærket
Mejerishoppen
Skolemælk
Skolemælk er meget mere end en kvart liter til madpakken
Spørgsmål og svar om skolemælk
Produktion
Fra ko til karton
På gården
På mejeriet - sådan laves ost, yoghurt, smør m.m.
Sådan fremstilles drikkemælk
Sådan fremstilles ost
Sådan fremstilles smør, blandingsprodukter og kærnemælk
Sådan fremstilles syrnede produkter
Økologi
Hvad er økologisk landbrug?
Økologisk mælkeudvikling og produktion
Salg af økologiske mejerivarer i Danmark
Eksport af økologiske mejerivarer
Kvalitet og sikkerhed
Pasteurisering af mælk
Homogenisering af mælk
Mælkens kvalitet og sikkerhed
Genmodificering af mælk
Sundhed
Kostanbefalinger
De officielle kostråd
Aldersspecifik ernæring
Sportsernæring
Vegetarkost
Plantebaserede drikke
Mælkens næringsstoffer
Fedt i mælk
Kulhydrater i mælk
Protein i mælk
Vitaminer og mineraler i mælk
Laktoseintolerance
Mælkeallergi
Mælkens rolle for...
Din sundhed
Huden
Immunforsvaret
Kræft
Knoglerne
Musklerne
Kropsvægt
Type 2-diabetes
Hjertesundheden
Arbejdet med bæredygtighed
Muligheder for at reducere mælkens klimaaftryk
Materialer
Publikation om mejerisektoren og bæredygtighed 2019
Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed 2018
Danskernes holdning til bæredygtighed 2020
Publikation om Mejerisektoren og bæredygtighed 2020
Publikation om mejerisektoren og bæredygtighed 2021
Europæernes holdning til bæredygtighed 2022
Bæredygtighed & biodiversitet på gården
Der skal skrues på alle håndtag for at nå klimamålet
Ned med emissionerne
”At vide, at vi passer på noget vigtigt, har stor værdi for os”
Græs gør mælken grønnere
Græsmælk - et bud på klimatilpasning
Et skridt på vejen til CO2-neutralt landbrug
Græs kan erstatte import af soja
RISE guider gårde
God farm management mindsker klimabelastningen
Fremtidens gårde er store og specialiserede
Tilsætning til køers foder kan booste klimaindsatsen
Klimatjek mindsker gårdens CO2-aftryk
Tjek på gårdens klimaaftryk
At bevare biodiversitet spiller en rolle
Bæredygtighed betyder også fokus på biodiversitet
Naturtjek styrker biodiversiteten omkring gården
EU-godkendt foderadditiv er kun begyndelsen på metanreduktionen
Bæredygtighed på mejeriet
Rødkærsbro Mejeri opvarmer byens huse
Arla skaber mere værdi med ostevalle
Them genindvinder spildt varme fra osteproduktionen
Them Mejeri dræner valle for vand og mindsker klimaaftryk
Them Andelsmejeri skifter til Cradle to Cradle certificeret emballage og sparer 16 procent af plastforbruget
Forbrugsmønstre & kost
Mejeriprodukternes rolle
Bæredygtig kost handler om mere end klima og CO2-aftryk
Spis sundt og spis mindre
Vores indkøb påvirkes af flere faktorer
Nuancerne i definitionen af bæredygtige fødevarer
Kunsten at balancere kosten
De nye kostråd - godt for sundhed og klima
De unge vil gerne de nye kostråd men møder flere barrierer
Når klimaet kommer ind i kosten
Netto vil rykke forbrugerne med klimamærkning
Smagen som drivkraft
Det globale perspektiv
Sådan støtter Mejerisektoren FN’s verdensmål
FN: Mejerisektoren spiller en rolle for en bæredygtig udvikling af kloden
Mejerisektoren gør en forskel
”Vi skal finde løsninger, som reducerer udledninger globalt ”
Hvad ville der ske, hvis vi afskaffede alle husdyr?
Levende landdistrikter
Udvikling i landdistrikterne og mejeribrugets rolle
Them Andelsmejeri vægter kvalitet og lokal forankring
Når affald bliver til grønt guld
En ung mælkeproducent tager bæredygtighedsstafetten videre
Fremtidens bæredygtige landmænd
Dyrevelfærd
Dyrevelfærd i løsdriftsstalde
Er der hormoner i mælken?
Køer på græs eller i en stald – hvad er bedst for malkekoen?
Inseminering af køer
Kan man undgå at kalve aflives ved fødslen?
Kvalitetssikring af dyrevelfærd for malkekvæg
Malkekøers korte levetid
Transport af kvæg - går det ud over dyrenes velfærd?
Smag & madkultur
Mælk
Smagsoplevelser og events
12 nuancer af smør
Studerende får et skud ostekultur
Mælkesmagning for viderekomne
Ostelaboratorium - en oplevelse for alle sanser
Gourmetprisen 2022
Yoghurt
Ost
Blåskimmel/Danablu
Danbo
Danbo ekstra lagret
Danbo med kommen
Danske BGB-oste
Esrom
Fast modnet
Havarti
Hvidskimmel
Rygeost
Smør
Guides og opskrifter
Smagen af ost - en guide
Kan du tale ost?
Desserter giver livsglæde
Sådan skal du opbevare ost
Ostekultur 10
Forskning og uddannelse
Forskning
Om Mejeribrugets ForskningsFond
Hvad er Mejeribrugets ForskningsFond
Projekternes liv
Strategi for Mejeribrugets ForskningsFond
Mejeriforskningsnyt
Arkiv
Interessetilkendegivelse
Igangværende projekter
Sundhed & Ernæring
Fødevaresikkerhed og analyser
Fødevarehjælp & Bedre fødevarer til flere
Fødevaredesign, Teknologi & Bioteknologi
Afsluttede projekter
Sundhed & Ernæring
Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere
Fødevaresikkerhed & analyser
Fødevaredesign, Teknologi & Bioteknologi
Råvarer & kvalitet
MFF slutrapporter
Teknologi
Mikrobiologi
Ernæring
Råvarekvalitet
Fødevarehjælp
Kontakt
Uddannelse
Mejeriingeninøruddannelsen
Mejeriingeniøruddannelsen
Industrigruppen
Erhvervsfaglige mejeriuddannelser
Kontakt
Om os
Kontakt
Nyhedsbreve fra mejeri.dk
Søg
Mediebibliotek
Debatindlæg
Praktikant til Virksomhedskommunikation Mejeriforeningen
Log ind
English
Forside
Nyhedsbreve fra mejeri.dk
Her kan du tilmelde dig nyhedsbreve fra mejeri.dk
E-mailadresse
Din e-mailadresse adresse er påkrævet.
Fornavn
Efternavn
Virksomhed/Driftssted
Aktuel nyhed. Få en mail hver gang der bliver lagt en ny artikel på mejeri.dks nyhedssektion.
Jeg har læst og accepterer Mejeriforeningens
privatlivspolitik
Du skal godkende betingelserne for at tilmelde dig
Der er fejl i ovenstående felter.
Der opstod en fejl. Venligst prøv igen.
Tilmeld
Tak for din tilmelding.