Vice CEO i Arla går på pension

Vice CEO, direktionsmedlem og Head of Supply Chain, Povl Krogsgaard, går på pension. Han efterfølges af franskmanden Sami Naffakh.

Branchen
Arla
Organisationer
Efter 30 år i Arla går Povl Krogsgaard på pension ved udgangen af året.

Efter en 30 år lang karriere i Arla Foods går Povl Krogsgaard på pension med udgangen af 2017. Povl Krogsgaard startede sin karriere i MD Foods i 1987, hvor han blev en del af topledelsen. Da Arla og MD Foods fusionerede i 2000, blev Krogsgaard udnævnt til Arlas øverste ledelse, og i 2004 blev han udnævnt til Vice CEO.

Povl Krogsgaard vil blive efterfulgt af franskmanden Sami Naffakh, som er blevet udpeget som Executive Vice President & Head of Supply Chain. Sami Naffakh har haft lederroller i store globale virksomheder, som Danone Early Life Nutrition, Reckitt Benkiser og Unilever. Han kommer fra en stilling i The Estée Lauder Companies, hvor han er Senior Vice President for deres Global Supply Chain med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Sami Naffakh tiltræder i Arla Foods i januar 2018.

Som resultat af Arlas reorganisering sidste år, som blandt andet betød ændringer i koncernledelsen, har Arla Foods Board of Directors besluttet ikke at udnævne en ny Vice CEO eller direktionsmedlem.

Læs Arlas pressemeddelelse her

Nye tal om mejeribranchen

Hvor mange ton ost eksporterede Danmark sidste år? Er importen af yoghurt stigende? Få svarene i en helt ny udgave af den klassiske ’Mejeristatistik’.

Læs mere

Oste forvandles i kalkgruben

Thise Mejeri lader nogle af deres oste ’gå under jorden’ – nærmere bestemt i Hjerm Kalkgrube – når de skal lagre. Opholdet giver ostene en helt anden smag og konsistens, end de ville have fået på et normalt lager.

Læs mere

Kvægbruget møder veloplagt kommissær i Bruxelles

Formanden for Landbrug & Fødevarer Kvæg, Christian Lund, og formanden for Mejeriforeningen, Steen Nørgaard Madsen, mødtes tirsdag aften med EU's landbrugskommissær Phil Hogan i Bruxelles for at drøfte forslaget til CAP 2020 og markedssituationen.

Læs mere