01. januar 2016

Madpakker og ostespecialiteter på Food Festival

I den kommende weekend finder nordens største madbegivenhed sted, når Food Festival afholdes i Aarhus. Blandt de hundredvis af madoplevelser er der flere mejerigtige tilbud til gæsterne.

Når den sjette Food Festival i Aarhus i weekenden løber af stablen, er Arla en af de virksomheder, der fylder en del på pladsen. Lørdag og søndag formiddag stiller selskabet nemlig et 300 meter langt bord op på pladsen, og det bliver fyldt op med masser af råvarer som brød, frugt, grønt, spreads og pålæg. Bordet får navnet ’Arlas Gode Madpakkebord’, og her inviteres børn og deres forældre til at komme forbi og få inspiration til den daglige madpakke.

”Vi glæder os til at give børn og forældre ny inspiration til madpakken, og vise hvordan madpakken kan gøres til en hyggelig ting som laves i fællesskab i familien. Vi står klar med 20 madpakkespecialister, som vil hjælpe børn og forældre med at smage og dufte og give tips til at lave madpakken – også med nye råvarer, som børnene måske ikke har smagt før. Vi vil nemlig gerne bidrage til at give næste generation gode og sunde madvaner,” fortæller Jakob B. Knudsen, landedirektør i Arla Danmark.

Med det 300 lange bord har Arla søgt om at blive optaget i Guinness Rekordbog med en ny rekord for verdens længste madpakkebord for skolebørn. Madpakkebordet holder åbent lørdag og søndag fra kl. 8.30 til 11.30. Det er gratis og kræver ingen tilmelding at deltage.

Flere tilbud til store og små

Arla har også tilbud til de lidt ældre gæster, bl.a. et foredrag fredag eftermiddag om at matche øl fra Mikkeller med oste fra Arla Unika, og i løbet af weekenden er der smagsprøver fra den nye kogebog ’Karolines største hits’ samt smagsprøver på Castello oste og produkter fra Essens-serien.

På den 45.000 kvadratmeter store festivalplads står også Løgismose, Hansens Flødeis, Jama Ost og Ulvedal klar til at servere smagsprøver og fortælle om deres oste og andre mejeriprodukter.

De seneste år har omkring 30.000 gæster besøgt Food Festeval. Festivalen finder sted på Tangkrogen i Aarhus fra fredag kl. 13 til søndag kl. 17. Læs mere om Food Festival