01. januar 2016

Thises salgschef trapper ned

Mogens Poulsen bliver den 1. april afløst af Peder G. Jessen som salgs- og marketingdirektør på Thise Mejeri.

Efter næsten 20 år som salgs- og marketingdirektør for Thise Mejeri har Mogens Poulsen besluttet at trappe ned.

”Beslutningen er truffet efter mange overvejelser og bekymringer, for Thise Mejeri fylder rigtig meget i mit liv,” fortæller Mogens Poulsen, som i over 40 år har beskæftiget sig med køer, mejeriprodukter og økologi.

Efter at have købt sin første ko i 1973, begyndte han i slutningen af 70’erne at levere mælk til mejeriselskabet Vesthimmerland, hvor han var næstformand i otte år.

”Det var der, jeg trådte mine ’mejeri-barnesko’. Senere, i 1993, fik jeg lov at sælge de første oste for Thise Mejeri, og fra 1997 har jeg været fastansat på mejeriet.”

Mogens Poulsen, der snart fylder 69 år, vil de næste tre år fortsat være tilknyttet Thise Mejeri. Han skal således stadig løse forskellige opgaver for mejeriet, blandt andet i forbindelse med projektet Thise & Ko, og ligeledes fortsætter han som medlem af mejeriets direktion.

Mogens Poulsen afløses den 1. april af Peder G. Jessen, der kommer fra en stilling som Commercial Director hos Systemfrugt A/S. Peder Jessen har tidligere været ansat blandt andet i Dandy/Stimorol. Han har desuden et godt kendskab til den økologiske branche, idet han gennem 10 år har været salgs- og marketingdirektør hos Urtekram A/S.