01. januar 2016

Løgismose får kontor i Aarhus

Fødevareselskabet åbner salgsafdeling i Agro Food Park.

Løgismose Food har ved årsskiftet åbnet nyt kontor i Agro Food Park ved Aarhus. Herfra foregår salg og markedsføring af alle de fødevarekategorier, Løgismose beskæftiger sig med i detailhandlen.

”Vi driver den kommercielle del af Løgismoses forretning her fra Aarhus, hvor vi er tæt på nogle af vores store kunder,” fortæller salgsdirektør i Løgismose A/S Lars Asmussen.

Ud over selskabets egne butikker er en af Løgismoses helt store kunder Netto, der er ejet af den Aarhus-baserede dagligvaregigant Dansk Supermarked.

Nyt koncept

En af de opgaver, der i den nærmeste fremtid kommer til at fylde rigtig meget hos Løgismose, er lanceringen af produkter under konceptet ’Smagen af frihed’, herunder selskabets nye serie af økologiske mejeriprodukter. Produkterne skal bl.a. baseres på mælken fra fire fynske, økologiske mælkeproducenter og Løgismoses samarbejde med Naturmælk, og de ventes på markedet i løbet af foråret. Konceptet kommer også til at omfatte fx Løgismose kyllingen, der netop har fået Dyrenes Beskyttelses anbefaling.

De to familievirksomheder Løgismose og Meyers fusionerede i januar 2015 i forbindelse med, at de blev opkøbt af kapitalfonden IK Investment Partners. Meyer-Løgismose koncernen har fælles hovedkontor i København, og ud over det nye kontor i Aarhus har Løgismose også mejeri og kontor i Allested på Fyn.