13. januar 2016

De bedste mejeriafdelinger i Danmark er fundet

Mejerivarer, der inspirerer og ikke kun er henvist til mejeriafdelingen, men flot repræsenteret i hele butikken. Det er kvaliteter, der går igen hos vinderne af Mejeriprisen 2016. Lidl i Thisted og Meny i Hellerup løb med sejren.

Der var jubel blandt personalet hos Lidl i Thisted og Meny i Hellerup, da de blev kåret som vindere af Mejeriprisen 2016 på Landbrug & Fødevares store branchedag ’Fødevaredagen’.

Jurymedlem og afdelingsleder i Landbrug & Fødevarer, Mette Gammicchia, siger:

”De to vinderbutikker skiller sig ud ved at inspirere til at bruge mejerivarer på nye måder – eksempelvis ved at friste kunderne med mejeriprodukter flere steder på deres tur rundt i butikken. Det faguddannede personale i Meny i Hellerup er klædt godt på til at have en god kundekontakt. Kombineret med det både brede og dybe sortiment var juryen ikke i tvivl om, hvem der skulle vinde.”

Nytænkning i Lidl

”Selvom det er første gang, vi uddeler Mejeriprisen, har vi set en flot interesse. I Lidl i Thisted er personalet gået ’all in’ på at vinde, og juryen var særligt imponeret over deres nytænkende tilgang til kategorien. Og så naturligvis over den veltrimmede og præsentable afdeling. Der er ingen tvivl om, at de inspirerer og er forbilleder for deres kollegaer i branchen. Det glæder mig, at vi med Mejeriprisen kan sprede de gode takter fra vinderbutikkerne og dermed løfte hele kategorien,” siger Mette Gammicchia.

Det var to stolte vinderafdelinger, der kom op på scenen på Fødevaredagen og modtog deres trofæ som vindere af Mejeriprisen for henholdsvis ’Discount’ og ’Supermarked’-kategorien.

Meny: Passion betaler sig

”Jeg er simpelthen så megastolt. Lige nu har jeg en kæmpeklump i halsen, for den her pris betyder simpelthen så meget. Vi har arbejdet hårdt for den, og den er et bevis på, at vores store passion for og engagement i mejeribranchen betaler sig,” siger Thomas Fridlund, osteansvarlig i Meny i Rotunden i Hellerup.

Stemningen var også i helt i top hos Lidl i Thisted:

”Det er helt fantastisk det her. Det er en kæmpe ære, for det er et langsigtet arbejde, der ligger bag den her pris. Prisen er også et bevis på, at alt kan lade sig gøre, når man har mulighed for at drømme og føre dem ud i livet,” siger Thomas Kamp Koorsgaard, butikschef i Lidl på Østerbakken i Thisted.

Det er første gang, Mejeriprisen bliver uddelt på Landbrug & Fødevarer store branchedag ’Fødevaredagen’, som i år blev afholdt på Hindsgaul Slot ved Middelfart.