01. januar 2016

Årets store fødevarefest

TRADITION Omkring 1.400 fødevarer fra 11 brancher og 14 lande er linet op udstilling, konkurrencer og events, når Danish International FOOD Contest inviterer inden for i MCH Messecenter Herning den 5.-6. november.

Danish International FOOD Contest (DIFC) fortsætter stille og roligt med at vokse. I tørre tal kan dette års store fagfest for fødevarefolket præsentere omkring 1.400 fødevarer fra 11 brancher og 14 lande. Dertil kommer godt 40 virksomheder med tilknytning til fødevarebranchen, som traditionen tro stiller op med en stand i udstillingsområdet.

”Jo flere deltagere, jo bedre. DIFC handler i høj grad om at mødes på tværs af brancher, virksomheder og faggrupper - for at lade sig udfordre, inspirere og danne nye netværk. Og der er næppe noget bedre at mødes over end det imponerende udbud af kvalitetsfødevarer, som igen i år er tilmeldt udstillingen,” lyder det fra seniorkonsulent i L&F Lars Johannes Nielsen, som er sekretær for udstillingen.

Udstillingen er i år flyttet fra hal M til Messecentrets J-haller, hvor produkter og virksomhedsudstillere er fordelt mellem hinanden i alle tre haller.

Andre nyheder er uddelingen af en nyindstiftet pris – DIFC Prisen. Vinderen udpeges af et dommerpanel, som på egen hånd udvælger de mest interessante fødevarer (minus mejeriprodukter) på udstillingen. Læs mere på side 7 i denne særudgave af bladet ’mejeri’.

Dertil er Mejeribrugets Gourmetpris i år blevet udvidet fra en til tre kategorier, hvilket man kan læse mere om på side 20. Endelig er der alle de velkendte danske og internationale konkurrencer, og skulle man være i tvivl om, hvad det kan betyde at vinde en sådan, bør man læse islandske Guðmundur Gunnarssons udtalelser på side 19.


Sekretær for udstillingen, Lars Johannes Nielsen