18. februar 2019

Arla lancerer yoghurt med kun to ingredienser

Frugt og yoghurt er den simple opskrift på Arla Øko KUN, som er helt fri for tilsat sukker og tilsætningsstoffer. Produktnyheden er klar i butikkerne fra uge 12.

Danske forbrugere efterspørger i stigende grad naturlige fødevarer uden tilsætningsstoffer, farve og smagsforstærkere. I forlængelse heraf lancerer Arla nu en helt ny økologisk yoghurt - Arla ØKO KUN – der udelukkende indeholder to ingredienser; yoghurt og frugt. Yoghurten er derfor helt fri for tilsat sukker og tilsætningsstoffer.

Arla ØKO KUN kommer i to smagsvarianter: Fersken/abrikos og solmodne, røde bær som morello kirsebær, jordbær, hindbær og solbær. Frugtindholdet er på 25 pct., hvilket er 15 pct. mere frugt end andre frugtyoghurter i butikkerne.

”Vi har lagt et stort stykke arbejde i at udvikle en økologisk yoghurt, der både lever op til ønsket om naturlighed, og som samtidig smager godt. Derfor er vi stolte over, at vi nu kan præsentere Arla ØKO KUN. I første omgang lancerer vi to velsmagende yoghurter, som er fyldt med frugt og helt uden tilsætningsstoffer eller tilsat sukker,” siger Louise Egsgaard Knudsen, der er Brand Manager for Arla Økologi.

De to Arla ØKO KUN yoghurter kan fås i supermarkeder over hele landet fra uge 12 til en vejledende udsalgspris på 15,95 kr.

Vil du vide mere?