Jan Toft Nørgaard ny formand for Arla

Efter syv år som næstformand er Jan Toft Nørgaard udpeget som ny formand for selskabets bestyrelse.

Arla
               Jan Toft Nørgaard
Jan Toft Nørgaard

På Arla Foods’ ordinære bestyrelsesmøde torsdag den 24. maj blev Jan Toft Nørgaard valgt til ny formand for Arla Foods amba. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. Valget sker som følge af Åke Hantofts beslutning om at gå på pension og sælge sin gård i Ösarp, Sverige.

”Jeg er stolt af den tillid bestyrelsen har vist mig. Jeg er ydmyg over for den opgave, jeg påtager mig som bestyrelsesformand, og jeg ser frem til sammen med bestyrelsen og ledelsen at fortsætte udviklingen af Arla Foods,” siger Jan Toft Nørgaard.

Han overtager posten som bestyrelsesformand den 2. juli 2018 og vil sikre bestyrelsens fortsatte fokus på global vækst og udvikling af Arlas stærke portefølje af globale brands.

Inden den 2. juli vil Arla Foods’ bestyrelse også have udpeget en ny næstformand.

Jan Toft Nørgaard er 58 år gammel. Han bor i Skærbæk med sin hustru, Sanne, hvor de driver en gård med 485 malkekøer. Den nye formand har været mælkeproducent siden 1982 og repræsentantskabsmedlem i andelsselskabet siden 1996. I 1998 blev han medlem af bestyrelsen i MD Foods og siden 2000 har han været medlem af Arlas bestyrelse. I 2011 blev han næstformand for Arlas bestyrelse.

Stav til skolemælk

Bogstaver på skolemælkslågene skal bidrage til undervisningen i de mindste klasser på sjov og uformel vis.

Læs mere

Gårdbesøg er et hit

Ny L&F-kampagne fortæller, at landets skoleklasser er vilde med at besøge et landbrug, og især mælkeproducenterne er populære.

Læs mere

Tørken: Der bliver lyttet til os

Mejeriforeningens formand Steen Nørgaard Madsen er fortrøstningsfuld efter krisemøde med deltagelse af fødevareministeren. ”Vi har maksimal opmærksomhed fra politikernes side, men der bliver helt sikkert behov for flere justeringer i fremtiden,” siger han.

Læs mere