Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet.

Vil du være en del af en stolt, dansk tradition, som er efterspurgt, anerkendt og højt estimeret over hele verden, fra Bruxelles til Beijing? Har du lyst til at bruge din viden inden for mælk og mejeriprodukter, fødevarer, teknologisk udstyr, ingredienser og medicin?

Så er en master i Dairy Science & Technology noget for dig. Uddannelsen giver dig ikke alene en karriere med alsidighed og forskellige arbejdsopgaver. Du får også et unikt netværk over hele verden, du kan åbne døre hos mange brancher og virksomheder – nationalt og internationalt, og du er med til at designe, udvikle og fremstille fremtidens fødevarer.

Herunder kan du læse mere om selve uddannelsen på Københavns Universitet og om Industrigruppen, som står bag og støtter mejeriingeniøruddannelsen.

Endnu en britisk mavepuster til mejerierne

Efter tirsdagens nej til May’s Brexit-aftale lever Danmarks 3,7 mia. kr. store mejerieksport til Storbritannien fortsat en usikker tilværelse.

Læs mere

Mejeriernes egne butikker giver uvurderlig forbrugerkontakt

22 af landets mejerier har deres egne udsalgssteder. Og det er et hit både hos kunderne og på mejerierne, som kan teste nye produkter henover disken. Nyeste skud på stammen er Mammen Mejeriernes ’Ost & Deli’, som fik en ’forrygende start’ i julemåneden.

Læs mere

Hold mælken og hovedet koldt

KRYSTALKUGLEN Frygt ikke for veganerbølgen, men kig selskaberne bag plantebaserede produkter i kortene og følg stoppet for aflivning af tyrekalve op med flere håndgribelige tiltag inden for dyrevelfærd og klima. Det er nogle af rådene til mejeribranchen fra to fremtidsforskere.

Læs mere