Styregrupper

Styregrupperne er forum for de faglige diskussioner.

Mejeribrugets ForskningsFond følger projekterne tæt via deltagelse i to tværgående, faglige styregrupper, som dækker alle forskningsprojekterne i Mejeribrugets ForskningsFond. Styregrupperne består af mejerirepræsentanter og forskere. På de halvårlige styregruppemøder diskuteres projekternes resultater og planer, ligesom styregrupperne koordinerer samspillet mellem de enkelte projekter. Det er vigtigt for mejeribranchen, at projekterne fagligt supplerer hinanden og passer ind i den aktuelle forskningsstrategi for Mejeribrugets ForskningsFond.

De to styregrupper er ledet af mejerirepræsentanter:

  • Teknologi & Sikkerhed: Direktør Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
  • Sundhed & Ernæring: Senior R&D Manager Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients

Poul J. Pedersen, Thise Mejeri
Styregruppeformand, Teknologi & Sikkerhed
Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients
Styregruppeformand, Sundhed & Ernæring

spørg eksperten

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer

3339 4665

4096 4114

Se profil

Mærkevarer gav fremgang i Arlas omsætning

Lurpak, Arla-brandet og Puck var med til at øge Arla Foods’ omsætning i 2019, som landede på EUR 10,5 mia.

Læs mere

Veganske produkter ragede op på øko-messe

Bæredygtig emballage og veganske efterligninger af mejeriprodukter var de to dominerende trends på årets Biofach i Tyskland, fortæller chefkonsulent Ejvind Pedersen, L&F. Eneste danske mejeri på den internationale økologimesse var Thise Mejeri, som promoverede tre nye grubeoste for sine faste eksportkunder.

Læs mere

’Frisk, dansk mælk smager bare bedre’

Postevand, rugbrød og mælk er de tre ting, danskerne savner mest, når de tager på ferie i udlandet. En madhistoriker forklarer, hvorfor det særligt er mælk og rugbrød, vi har svært ved at undvære.

Læs mere