Food aid

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede food aid-produkter til afhjælpning af akut underernæring i den tredje verden.

Effekt af laktose og rispulver i den indledende behandling af børn med akut underernæring

Globalt regner man med, at der blandt børn under 5 år er 36 millioner, der lider af moderat akut underernæring (MAM) og 19 millioner, der l...

MAGMAM: Betydningen af mælkeprotein og vallepermeat for catch-up vækst hos børn med moderat akut underernæring

Akut og kronisk underernæring, som er udbredt i mange lavindkomst lande, underminerer sundhed og human kapital, dvs. arbejdsevne og uddannel...

Effekten af valleprotein-kvalitet på behandling af moderat underernærede børn

Det bliver tydeligere og tydeligere, at proteinkvaliteten er særdeles vigtig for optimal behandling af fejlernæring. Proteinkvalitet inklude...

THE IMPROVE TRIAL: Calcium, D-vitamin og parodontal behandling blandt gravide kvinder for optimering af metabolisk og inflammatorisk profil: Et pilotstudie

Det bliver tydeligere og tydeligere, at proteinkvaliteten er særdeles vigtig for optimal behandling af fejlernæring. Proteinkvalitet inklude...

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Elever sætter ord på mejeriprodukter

Mejeriforeningen har udviklet et sensorisk undervisningsmateriale til fremtidens madprofessionelle på erhvervsskolerne.

Læs mere

Danskerne er klar til klimaindsats ved middagsbordet

68 pct. af danskerne mener, at det det vigtigt at spise bæredygtigt, viser ny undersøgelse fra Mejeriforeningen. Men mange savner viden om, hvordan man gør.

Læs mere

Restaurant Jordnær vinder Danmarks bedste osteret 2018

Blåskimmelosten Blå Grubé fra Thise Mejeri spillede hovedrollen, da Restaurant Jordnær søndag blev kåret som vinder af konkurrencen Danmarks bedste osteret 2018.

Læs mere