Fødevarehjælp & bedre fødevarer til flere

Mejeribrugets ForskningsFond investerer i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede produkter til afhjælpning af akut underernæring i den tredje verden samt til udvikling af mejeriprodukter, som er økonomisk tilgængelige for folk fra udviklingslandene.

MAGNUS: Betydningen af mælkeprotein og vallepermeat for catch-up vækst hos børn med moderat akut underernæring

Akut og kronisk underernæring, som er udbredt i mange lavindkomst lande, underminerer sundhed og human kapital, dvs. arbejdsevne og uddannel...

Effekten af valleprotein-kvalitet på behandling af moderat underernærede børn

Det bliver tydeligere og tydeligere, at proteinkvaliteten er særdeles vigtig for optimal behandling af fejlernæring. Proteinkvalitet inklude...

THE IMPROVE TRIAL: Calcium, D-vitamin og parodontal behandling blandt gravide kvinder for optimering af metabolisk og inflammatorisk profil: Et pilotstudie

Det bliver tydeligere og tydeligere, at proteinkvaliteten er særdeles vigtig for optimal behandling af fejlernæring. Proteinkvalitet inklude...

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer

3339 4665

4096 4114

Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent

3339 4479

2335 6833

Se profil

Danmarks første, store el-lastbil skal nu levere Arlamælk i København

Den reducerer udledning af CO2 med 67 pct., fjerner partikelforurening og støjer markant mindre. Arlas nyeste mælkebil kører på el og er en del af en række forskellige Arla-initiativer, der skal nedbringe klimaaftrykket fra transport.

Læs mere

Fyrtårnet ragede op over rivalerne

Restauranten Studio brugte Fyrtårnsost fra Thise Mejeri i den ret, der sejrede i ’Danmarks bedste osteret 2020’.

Læs mere

Landmænd og gæster i tæt dialog

400 familier tog på landet og fik en personlig rundvisning på en gård, da der søndag blev holdt Åbent Landbrug i en anderledes udgave.

Læs mere