Den store hvide verden venter på dig

Har du lyst at arbejde med store dagsordener som sundhed, ernæring og klima, og med mad, smag og gastronomi så skal du søge at blive kommunikationspraktikant i Mejeriforeningen fra efterårssemesteret 2023.

Du er nysgerrig og selvstændig og arbejder struktureret - og så har du frem for alt lyst til at prøve teorier af i praksis og samarbejde med os om alle kommunikationens mange discipliner - fra some til pressemeddelelser, presseservice, web, præsentationer, brochurer og alt det ind imellem.

Du bliver en del af en brancheorganisation med 35 fagmedarbejdere i Aarhus N og Bruxelles, der på den ene eller anden måde arbejder i mælkens store hvide verden og servicerer vores medlemmer: De danske mejerier - små såvel som store.

Praktikpladsen

Du bliver en del af Kommunikation, hvor vi er to journalistuddannede kolleger, der glæder os til at få dig med på holdet. Vores hverdag er et løbende flow af deadlines, opkald fra medier, nyhedsbreve til medlemmer, pressemeddelelser, interessevaretagelse og produktion af indhold til some, web og print - så vi kan godt love, at du kommer rundt om alle kommunikationens discipliner.

Du får en central placering hos os, og vi har plads til dig - ikke bare i form af et skrivebord, en stol og en computer - vi har også plads til at tilrettelægge dit praktik-forløb, så det matcher dine ønsker og færdigheder - noget vi taler om og justerer løbende, så du får dine egne opgaver at arbejde med. Og lige så meget som vi glæder os til at lære fra os, så forventer vi, at du er typen, der byder aktivt ind med dine perspektiver og tager ansvar for at løse vores fælles opgaver. Hvis vi bliver glade for at arbejde sammen, ser vi for os, at praktikken kan føre til et studiejob.

Om dig

• Du har lyst til at lære og er ikke bange for at give dig i kast med noget, du ikke har prøvet før. • Du har en bred interesse for og viden om samfundsforhold
• Du har sans for den gode historie og er velskrivende
• Du følger den daglige nyhedsstrøm og interesserer dig for og sociale medier
• Du forstår dig på målgrupper og evner at argumentere
• Du er initiativrig og kreativ
• Du er struktureret og forstår vigtigheden af at holde en deadline

Om Mejeriforeningen

Vi er brancheorganisation for de danske mejerier, både de store og de små, de privatejede og andelsselskaberne. Mejerierne forarbejder årligt 5,6 milliarder kilo mælk til alverdens forskellige produkter og forbrugere, og eksporterede i 2022 mejeriprodukter for 27,3 milliarder kroner. Vi har til huse i det store fællesskab AgroFoodPark i Skejby, hvor Aarhus Universitet, vidensinstitutioner, store virksomheder, start ups og brancheorganisationer holder til. Vi har verdens bedste kantiner, hvor vi betaler din frokost.


Ansøgning: Send din ansøgning til magl@mejeri.dk. Vi holder løbende samtaler.

Periode: September 2023 til og med januar februar 2024, 37 timer om ugen.

Arbejdssted: Mejeriforeningen, Agro Food Park 13, 8200 Aarhus N

For spørgsmål til stillingen, kontakt kommunikationschef Marie Gang Larsen 29462186 magl@mejeri.dk eller redaktør Peter Biisgaard 23635344 pbi@lf.dk

Marie Gang Larsen (1)

Marie Gang Larsen

Kommunikationschef, Mejeriforeningen

Mobil: 29 46 21 86

E-mail: magl@mejeri.dk

Peter Biisgaard

Peter Biisgaard

Redaktør, Landbrug & Fødevarer/Skejby

Mobil: 23635344

E-mail: pbi@lf.dk