Uge 44: Prisstigninger for mælkepulver

Uge 44: Prisstigninger for både sød- og skummetmælkspulver

Marked
Priser

 

 I denne uge skete der stigninger for de europæiske noteringer for både WMP (+2,3%) og SMP (+2,6%). For både smør og ost forblev priserne på samme niveau som i sidste uge.

 

Ændringer uge 44

Smør, NL

Edam, D

WMP, NL

SMP, NL

Siden uge 1

4,9%

15,3%

9,1%

14,4%

Siden uge 42

-3,4%

uændret

-0,4%

3,2%

Siden uge 43

uændret

uændret

2,3%

2,6%

 Se udviklingen i de Internationale Ugepriser her

  • Verdensmarkedsprisen for cheddar falder med 1,4 procent (i USD)

 

  

UK summary:

This week the European quotations went up for both WMO (+2.3%) and SMP (+2,6%). The prices for both butter and cheese were unchanged compared to last week. The World Marked price for cheddar is decreasing with 1.4 percent (in USD).

 

 

 

 

 Endnu en britisk mavepuster til mejerierne

Efter tirsdagens nej til May’s Brexit-aftale lever Danmarks 3,7 mia. kr. store mejerieksport til Storbritannien fortsat en usikker tilværelse.

Læs mere

Mejeriernes egne butikker giver uvurderlig forbrugerkontakt

22 af landets mejerier har deres egne udsalgssteder. Og det er et hit både hos kunderne og på mejerierne, som kan teste nye produkter henover disken. Nyeste skud på stammen er Mammen Mejeriernes ’Ost & Deli’, som fik en ’forrygende start’ i julemåneden.

Læs mere

Hold mælken og hovedet koldt

KRYSTALKUGLEN Frygt ikke for veganerbølgen, men kig selskaberne bag plantebaserede produkter i kortene og følg stoppet for aflivning af tyrekalve op med flere håndgribelige tiltag inden for dyrevelfærd og klima. Det er nogle af rådene til mejeribranchen fra to fremtidsforskere.

Læs mere